Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Deadliest Catch Alaskan Storm

<< < (5/6) > >>

igogitar:

--- Citat: Bane  04, 02, 2009, 00:55:55 pre podne ---Koliko kaveza pokupite po lovu , nema sanse preko 140?
Sta se radi sa kavezima kada je sezona gotova a oni u vodi, na tv vade kaveze i vracaju krabe, a ovde me uvek kazne i uzmu mito i korupciju

--- Kraj citata ---

Danas sam pokupio 200 kaveza,i to je moj rekord.Koji brod si uzeo?Zavisi koliko kaveza mozes da poneses pri polasku.Ja sam izabrao Cornelia Marie on nosi 200 kaveza u lovu na kraljevske krabe,a 150 na opilio krabe.

Bane:
Zar vam se ne cini da sezona traje kratko? Cini mi se da bi trebalo duze da traje. Kada gledam na tv oni kao rade 36 sati  i onda idu na odmor od recimo 3 sata pa tako redom. Ovde ako stavis 3 niza jedan za drugim svi se povrede od umora. jedino da kapetan trci dole trci gore i tako vadi kaveze.
Ajd uradicu jos neku sezonu da vidim da li ce se nesto promeniti?
Igogitar, kako bre znas kada su kraljevske a kada opilio? :swoon:

stvlada:
opilio su pocetkom januara,a kraljevske u novembru. baci 2 niza pa ih odmori,mislim mornare i sve tako pa se nece mnogo povredjivati.u donjem desnom uglu pratis kolika je kvota i koliko je ostvarenapa negde oko 800000lbs zatvaraju sezonu za 24 h.

igogitar:

--- Citat: Bane  07, 02, 2009, 00:38:48 pre podne ---Zar vam se ne cini da sezona traje kratko? Cini mi se da bi trebalo duze da traje. Kada gledam na tv oni kao rade 36 sati  i onda idu na odmor od recimo 3 sata pa tako redom. Ovde ako stavis 3 niza jedan za drugim svi se povrede od umora. jedino da kapetan trci dole trci gore i tako vadi kaveze.
Ajd uradicu jos neku sezonu da vidim da li ce se nesto promeniti?
Igogitar, kako bre znas kada su kraljevske a kada opilio? :swoon:

--- Kraj citata ---
Da i meni se cini da traje kratko.Na pocetku sezone pise koje krabe se love.Zavrsio sam 10 sezona i na 11 sezoni sam odustao,jer su mi sve krabe u 10. sezoni pocrkale zbog oluje(valjda se izudarale od tank u brodu). :wild:Svaka sledeca sezona je sve gora(oluje su strasne)tako da stvarno nemam volju vise da igram.Ajde ako neko skonta kad je kraj toj igri neka javi.

stvlada:
Da i meni se cini da traje kratko.Na pocetku sezone pise koje krabe se love.Zavrsio sam 10 sezona i na 11 sezoni sam odustao,jer su mi sve krabe u 10. sezoni pocrkale zbog oluje(valjda se izudarale od tank u brodu). :wild:Svaka sledeca sezona je sve gora(oluje su strasne)tako da stvarno nemam volju vise da igram.Ajde ako neko skonta kad je kraj toj igri neka javi.
[/quote]
i ja sam dosao do 10 pa krenuo ispocetka,bas zbog loseg vremena i mrtvih kraba i nista love mi nije ostalo

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju