Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Deadliest Catch Alaskan Storm

<< < (3/6) > >>

igogitar:
Ljudi ajde malo objasnite koji torent i kako se to radi.Nemam pojma o tome a bas bih probao. :blush2:

Kapetan:
hm niko nije rekao da se rado o torrentu jer bi to  ond abila piraterija :)

al aj ovako...

1 idi ovde i skini software za skidnaje torrenta
http://azureus.sourceforge.net/

2 posle toga idi na gornji link i klikni na torrent ..

3 u zavisnosti od brzine koje imas na internetu videces za koliko ce ti se skinuti... sacekaj jedno 3 sata pre nego sto poverujes u prognozu koju ti daje vuze..

igogitar:
Stvlada je 2 posta iznad mene spomenuo torent a ja posto nemam pojma o tome nisam znao da je to piraterija.Izvinjavam se Kapetane. :)Hvala na ovom malom tutorial-u nadam se da cu uspjeti.

stvlada:
Ni ja nisam imao pojma da je piraterija :nono:

broker975fx:
Ribari kako lov?

Nekoliko sezona sam završio za sada svaki dolar guram u brod. Kakva vam je strategija postavljanja kaveza? Ja generalno odaberm mesto na ploteru gde nema puno brodova a da je po mogućnosti što bliže ledenoj površini. Kaveze sve na jednom mestu s tim što posle nekoliko sati proverim kakva je situacija na par kaveza, ako ima više od 30-40 kom za recimo 3-4 h sve ostavljam na 15-20 sati a onda vadim pa ako je ok ostavljam dalje ako nevalja idem na neko drugo mesto. Inače lovci na krabe su na Fox-u svakog dana od 19H za učenje strategije. Skinuo sam film Perfect Storm sa Klunijem, ko ga nije gledao obavezno da pogleda, sličan fazon ali se love tune.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju