Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Drinske regate

<< < (2/4) > >>

zorter:
U petak i subotu (26. i 27. juna) je jedna (najduza) Drinska regata. Zbog duzine plovnog puta traje dva dana. Start je u Zvorniku (ispod hidroelektrane) a cilj je u Crnoj Bari (usce Drine u Savu).  :good:

Nije potrebno prethodno najavljivati dolazak. Dovoljno je prijaviti se na samom startu. Prijavom obezbedjujete sebi rucak na odmoristima, lekarsku pomoc (ako je potrebna), organizovan prevoz vozaca po vozila u Zvornik i sve drugo sto je organizator predvideo kao svoju obavezu.

Jedino ne znam kako je organizovano spavanje i u kom mestu je predvidjeno.

Ko je zainteresovan treba samo da se "naoruza" dobrim raspolozenjem, picem i jos nesto za pojesti jer se strasno brzo ogladni na Drinskoj vodi i Drinskom vazduhu.

Inace je 27. juna i VESELI SPUST na Ibru od Maglica do Kraljeva.

hallamiti:
jel ces ici na onu 11.jula, mozda banem tada sa devojkom start je u bajinij basti

zorter:

--- Citat: hallamiti  29, 06, 2009, 21:20:17 posle podne ---jel ces ici na onu 11.jula, mozda banem tada sa devojkom start je u bajinij basti

--- Kraj citata ---
Idem sigurno, a start je u Rogacici ne u B.Basti.

zorter:

--- Citat: roberto_s  29, 06, 2009, 21:32:32 posle podne --- Eto i mene 11. jula , Skoro sve je dogovoreno, u ekipi ce nas biti 8-9.
Jedino se plasim da, posto cu doci tamo u petak 10. -tog u vecernjim satima, ne ostanem bez mesta gde mogu da otvorim satorsku prikolicu. Ima li neko iskustva sa ovim, dajte neki savet, neku lokaciju u blizini Rogacice!!!???

--- Kraj citata ---

Ma ne brini, naci ces vec negde mesto za prikolicu. :good: :good:

hallamiti:
zortere ajde mi objasni nesto. Ja bih dosao kolima do bb ili odakle se vec polazi, poneo bih svoj camac i sa njm bih se spustao. Kako je posle za vracanje u kamp mislim sto se tice prevoza? jel ima nesto organizovano ili...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju