NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi
Izrada folija za plovila!
Sale 1977:
--- Citat: poljo 03, 07, 2012, 14:58:11 posle podne ---Dobra i korektna cijena . Ja sam makice ker pa sam uporedio sa ostalim ,meni dostupnim,. Cijena je tu negdje ali se ovde dobija i postavljanje sto su ostali kojima sam pomenuo izlazak na vodu odbili kao da treba da pjeske idu na mjesec. U svakom slucaju ok
--- Kraj citata ---
Hvala Poljo! j1
Kapetan:
Sale sto se mene tice imas narucena 2 -3 kvadrata samo da Bora zavrsi camce i zovem te !
Sale 1977:
Nikakav problem druže,tu smo do oko 01.08. pa onda na odmor jedno dve nedelje.. trenutno se priprema rad na Baylineru 2255,ne znam da li je vlasnik neko od drugara sa našeg foruma ili je pak neko preko oglasa,tako da čim se to odradi,može da se pređe na sledeće..mada,mislim da je taj posao za tebe moguće odraditi vrlo brzo,pa da ne moraš da čekaš na red.. j1 114
Kapetan:
i na Vilin Konjicu i na Optimistu su ravne povrsine ne bi trebalo da bude problema ... javljam cim budu gotovi thumbup
Sale 1977:
sad ću da okačim sliku našeg ''novog'' čamca,na kojem se vide već aplicirane folije i to na debelo zakrivljenim površinama,tako da ništa problem nije da se uradi.. ;)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju