Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Registracija
IKA:
jedna od varijanti je i da pronađete donatore.
Ovaj forum je pomagao nekim svojim članovima ,pa nevidim razlog zašto ne bi pomagali i odredu izviđača,kroz koji su i neki od ovdašnjih članova prošli.
U slučaju da se pokrene donatorska akcija ja prilažem 1000din,
felna:
Ok, danas sam zvao kapetana u Pančevu. Sabrao mi je sve i ispalo bi oko 9 hiljada, što je u neku ruku ok cena. Ostaje samo da vidim kako da dovedem čoveka da vidi čamac. A da ne pominjem što sam već "platio tehnički" čoveku iz Beogradske kapetanije oops tako da 2 hiljade ode u Dunav :)
felna:
Drago mi je da ste voljni da pomognete, ali mislim da je za sada dovoljna ovako savetodavna pomoć. Što se tiče finansija snaćićemo se kao i do sad. llll
deda:
--- Citat: felna 13, 06, 2012, 01:29:50 pre podne ---Drago mi je da ste voljni da pomognete, ali mislim da je za sada dovoljna ovako savetodavna pomoć. Što se tiče finansija snaćićemo se kao i do sad. llll
--- Kraj citata ---
Nista onda , spremi na Lidu jednog Stanka ( u prevodu , prasence ) da ga obradimo !!
felna:
Samo da vas obavestim da sam juce dovezao camac do lida :)))
znaci registrovan je, motor je remontovan i mnogo jak :))))
inace, nalazimo se 500m nizvodno od pontona (u dunavcu) na placu JKP zelenilo. Ja sam tamo posle 5 svaki dan, a deca su tamo svaki dan, veslaju kanue. Svi ste pozvani na sok (posto ima dece) ili uvece na neko pivce ;)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju