Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Odred izviđača porečana "Ivo Lola Ribar" Beograd
Slovenac:
dobro dosao,pozdrav brdjanima.
felna:
Hvala na toploj dobrodošlici kgk
Sto se tice rada odreda, trudiću se da vas obaveštavam. Ne znam kakvo je pravilo sa linkovanjem na forumu, ali ću okačiti naše adrese na web-u. (ukoliko je zabranjeno skloniću)
www.oip-ilr.org - sajt odreda (trenutno ga pravim) m4
www.facebook.com/porecanizauvek - facebook stranica na kojoj su najnovije vesti i obaveštenja
oip.lola@gmail.com
Trudimo se da što pre završimo klupe na čamcu, i da ga registrujemo. Nakon toga se skupljamo i odlazimo preko na "New Land" (stariji članovi znaju gde je, za ostale to je šuma na levoj obali Dunava) da sređujemo plac za letnji kamp. Takođe ćemo paralelno sređivati i kanue koji nisu dugo bili korišćeni. Nakon toga, od 7-13 jula na Lidu, Savez izviđača Beograda, organizuje program letnjih raspusta za srednjoškolce na kojima ćemo voziti decu u, već pomenutom, čamcu i kanuima. Nadam se da će neko od vas biti na lidu u tom periodu, pa ćemo se videti.
Još jednom HVALA
Kapetan:
AHA tico postavio si LINAK ! E sad 10 evra u zajednicku kasu ha
Opusteno, rokaj linkove slike sve sto hoces :) upravo sam ti odgovorio u temi za registraciju 114
Oprezno sa decom sumljam da cete moci da ih smirite sobzirom kakva je danasnja generacija... Pojasevi pod obavezno ne pustajte bez njih u camac!
felna:
Verovali ili ne deca su nam sjajna, roditelji su im mahom bili izviđači, tako da slušaju, rade i RAZMIŠLJAJU što je za sadašnje generacije čudno k5 .
Decu naravno nikako bez pojasa ne puštam. Imamo pojaseve iz aviona na naduvavanje (koristićemo ih pri vožnjom čamca). Treba uskoro da nam stignu pravi pojasevi za veslanje (nekako sam izmuvao od skauta iz Engleske da nam pošalju 12 komada) God save the Queen king :) Njih ćemo koristiti pri veslanju kanua. Za sada deca veslaju samo jedno po jedno sa nekim iskusnim u kanuu i to u marini, radi lakše kontrole i sigurnosti.
HOGAR:
Poznajuci Kep-a,ne gine vam jedrenje lol
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju