E, ovako treba... > Tomos
Tomos 18 problem u cizmi ili?
mossi:
"Prokliže" tj prošlajfa elisa, puno snage, mali korak elise (oštećenje) ili neka sitna grančica....
djurdjev:
Ima svega od toga sto vi govorite.cak se i ponekad cuje kao kada je izdignem malo iz vode pa kada se cuje auspuh kako radi,e sada ima i druga stvar...motor tako stoji od kako sam ga postavio na camac i do sada se nije to desavalo.danas kada sam bio na vodi i elicu sam pregledao i nema ostecenja
Zoran:
Nisam bas neki strucnjak,al bi proverio svecice,da nema kamenca,i ako ima onda to ima veze sa gorivom.
marke:
Mozda je spoj elise i osovine los pa malo uhvati malo prokliza, skinite elisu i proverite kako naseda na osovinu i dali je sve u redu i zategnuto. eek
Ako je proklizavala videce se kad se skine. na cetvorki se desavalo da stift pukne ali se pomera u lezistu pa pomalo zahvati i elisa cimne i zaleti se a onda opet spadne pa prokliza .... 114
djurdjev:
Marke pogledacu to sto ti kazes jer mi je i jedan majstor ovde kod mene u novom sadu rekao da moguce da je problem u elisi i da ona sam preskoci,cak mi je rekao da i probam drugu elisu da vidim hoce i onda praviti taj problem
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju