E, ovako treba... > Plovila
Daska za veslanje
broker975fx:
--- Citat: deda 10, 06, 2012, 22:11:58 posle podne ---
--- Citat: broker975fx 10, 06, 2012, 21:14:22 posle podne ---Danas sam ga opet video, sa moje marine je lik - kažu Slovenac ali nisam ima aparat - izgleda kao da hoda po vodi
--- Kraj citata ---
A da ti kupimo aparat za na camac? Mislim , ono po sistemu akcija i tako to !! ha stri
--- Kraj citata ---
Što da ne ja sam za clap
Kapetan:
a moze li se psti sa te daske u gonvaru ? daj vise informacija
broker975fx:
--- Citat: Kapetan 11, 06, 2012, 11:22:06 pre podne ---a moze li se psti sa te daske u gonvaru ? daj vise informacija
--- Kraj citata ---
To se sve dešava u Zemunu pored VRO - ova daska nikako nije za Višnjičku govnaru pošto je sigurno dosta nestabilno mada ovaj Slovenac je tera baš sigurno i to i uzbrdo i nizbrdo.
Kapetan:
ako se radi o ovim daskama to imate na NC Palilula u klubu ... ima par likova koji to voze kod nas, ja cekam da dunav dodje na 20 stepeni pa da probam
....
HOGAR:
Ovaj moj je Slovenac kolko i ja lol,al nema veze.Danas je isao do Panceva i nazad do sajma,pa ga je Broker ponovo video,pocece da ga sanja ha ha ha.Napravi covek kilometrazu vise nego ja od pocetka godine camcem,mada to i nije bilo jako tesko lol Inace,imam ideju,ajde da se skupimo i napravimo festu kada Kep bude probao,naravno,kada govnara dostigne 20 stepeni ha ha ha
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju