E, ovako treba... > Plovila

Daska za veslanje

<< < (3/4) > >>

zoki novus:

--- Citat: Kapetan  11, 06, 2012, 18:07:11 posle podne ---ako se radi o ovim daskama to imate na NC Palilula u klubu ... ima par likova koji to voze kod nas, ja cekam da dunav dodje na 20 stepeni pa da probam
 ....

--- Kraj citata ---

Dunav vec ima 20 stepeni....

bugi:
I dobar je za kupanje  thumbup

Zoran Marinković:
 114

--- Citat: HOGAR  11, 06, 2012, 19:35:39 posle podne ---.....  lol Inace,imam ideju,ajde da se skupimo i napravimo festu kada Kep bude probao,naravno,kada govnara dostigne 20 stepeni  ha ha ha

--- Kraj citata ---

To će biti snimci za pamćenje, samo bi pre toga trebalo pristaviti neki kotlić jer se ogladni od smeha stri hahaha a i ja bi da probam....

mislim to veslanje 25648 25648

Kapetan:
ja u govnaru sa tim cudom ne ulazim...  mogu samo na dunavu da probam da vidim kako je ... oce neko da ga navata da vidimo kakvo je to cudo ?

andrijapajic:
Sa puno kasnjenja, al ajd da se javim. Veslao ja u NC Palilula, do Pancevca i nazad recimo. Filing je sjajan i razmisljam ozbiljno da nabavim ili napravim sebi jednu dsakicu pa da veslam po Savi ovde kod mene, bas dobar sport. Stand Paddeling je inace hit poslednjih nekoliko godina i sve vise ljudi ga upraznjava. Malo mi je u posetku bila frak sta ce se desiti kada projuri neki gliser, ali cak i tada nisam pao, a na daksu se inace lako penje iz vode i ustaje. Sjajna stvar!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju