Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Sa camcem u grcku!! DA ili NE??

<< < (14/20) > >>

I v a n:
Znaci do 7m camac ne treba osiguranje?posto sam danas registrovao a kod Svaba 10 dana traje da stigne polisa,ponedeljak sam u Grckoj i vec planirao da dole izvadim. dodo

Zrenjaninac:
Ljudi, bez čamca više ne idem na more!

Ma, pre mi se nije išlo do plaže da se pržim na suncu.
Tenda nas je štitila, skakali smo sa čamca, svi smo vozili   j1  : i deca i supruga i ja; deca su izranjala školjke, obilazili razne plaže, ostrvo Diaporos i druga, manja ostrva u okolini Vourvouroua.

Verujte mi da lepšeg letovanja nema.

Nijedan problem sa Hondom 8ks nisam imao.

Već sada tražim da negde pronađem smeštaj za sledeću sezonu.    55555

Zrenjaninac:
I, još ovo da kažem:

Niko, ali baš niko, nije mi tražio ništa, niti me pitao bilo šta u vezi sa čamcem.
Nikakva dozvola, polisa, ni jedan papir, niko ništa.

Sve u superlativu!

Grčka dobra, predobra!

marek:

--- Citat: Zrenjaninac  08, 08, 2017, 13:42:49 posle podne ---I, još ovo da kažem:

Niko, ali baš niko, nije mi tražio ništa, niti me pitao bilo šta u vezi sa čamcem.
Nikakva dozvola, polisa, ni jedan papir, niko ništa.

Sve u superlativu!

Grčka dobra, predobra!

--- Kraj citata ---
Bravo Zrenjaninac, obraduj na sa  nekim slikama i opisima pa da se i oni koji to ne mogu usude da probaju

LSI:

--- Citat: Zrenjaninac  04, 06, 2017, 17:30:04 posle podne ---...te u Motorflexu u bečeju ugradio kuku na auto i kupio prikolicu za čamac. ...

Kuku sam atestirao, prikolicu registrovao...

--- Kraj citata ---

Зрењанинац, драго ми је да сте се лепо провели у Грчкој и верујем да је један од разлога и веома добра припрема коју сте урадили. И ја бих волео да видим неку сличицу с призорима боравка и уживања на чамцу. Међутим, ја бих хтео нешто друго да вас питам.

Много пута смо писали овде на форуму о проблемима регистрације, посебно регистрације чамаца из "самоградње" као и регистрације приколица за чамце.
Из вашег текста, закључујем да сте купили куку код овлашћеног продавца и претпостављам да је кука имала свој атест, без којег не би ни монтажа на возилу била атестирана.

Оно што не видим довољно јасно из вашег текста је део у вези с приколицом.
Да ли је приколица коју сте купили била "самоградња" или је и она купљена код сертификованог продавца?

Можете ли мало детаљније да опишете поступак сертификације - атестирања монтаже куке и саме приколице?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju