Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Sa camcem u grcku!! DA ili NE??
dale:
put je ravan bez uspona osom u solunu (obilaznica) nije dugacko brdo, sarti odlican grad u polu uvali ima cak i malu ribarsku luku, oprema obavezna i zbog sebe i zbog kontrole, uvala i tirkiznih plaza na sitoniji ima na pretek
za camac nemoj da brines nece ga pojesti so, ali motor dobro isperi slatkom vodom posle letovanja obavezno
ja cu ovog leta sa gumenjakom da obidjem sitoniju samo dok kupim dobar motor
idem sa kamp kucicom i biram mesta gde cu se zadrzati, proslog leta sam obisao celu sitoniju i snimio sve dobre uvale i kampove, ovog leta idem kompletan (ako nadjem motor)
HOGAR:
Nautikant,ja sam u Porto Karasu uzivao, al iz kafea lol,i gledao Ruske jahturine,Bugarske,nesto nemaca i nasih.Najmanje ima Grckih.Za cenu spustanja ne znam,al tu moze da ti pomogne Esspreso,znam da tu tankuje gorivo,redovno.Koliko znam na Halkidikiju nema krana,osim u Porto Karasu,ili ja nisam dobro zagledao.Maltene u svakoj lucici imas one ruke sa gurtnama,za podizanje barkica,manjih,a posto one sve imaju kobilicu,ne vidim da ne bi mogli da podignu jedrilicu od 7meteri.Ipak,Esspreso vise zna o tome,probaj da mu posaljes pitanje na mail,il ga cimni telefonom.
stvlada:
Prosle godine sam letovao u Sartiju.Sto se tice puta ok jedo nekih 40 km pre Sartija gde idu veliki usponi sa ostrim krivinama,sto bas i nije zdravo za tako star auto.U samom sartiju nema marine,ima jedna nekih 2 km ispred kad dolazis iz pravca Soluna,a mesto za spustanje u vodu nisam nigde video u okolini,mislim da je najblize u Vurvuru i sa druge strane u N.marmarasu gdeje i velika marina.
vlada747:
Ja sam par godina ronio u Kalamiciju (na pola puta izmedju Neos Marmarasa i Sartija).
Mislim da u Neosu postoji kran za spustanje (nisam siguran, mozes pogledati na Google Earth).
Predeli i uvale na Sitoniji su fenomenalne.
Sto se tice koriscenja camca, niko te nista ne pita. Mi smo sidrili camac bez ikakvih problema u uvali Kalamici.
Sto se tice krivina, do Sartija sam isao putemo oko Sitonije i ima dosta uzbrdica i nizbrdica, kao i krivina. Razlika u nadmorskoj visini izmedju Kalamicija i puta ka Neosu je 300m pa ti vidi. Uz opreznu voznju mozes proci bez problema.
Pozdrav
vlada747:
Totalno sam zaboravio. Porto Kufo je bivsa podmornicka baza i mozda tu imaju kran. Nalazi se izmedju Neosa i Kalamicija. Ulicice do mora su malo uske pa treba vise manevrisanja.
http://www.sithonianet.gr/sithoniauk/pkoufouk/pk_indexuk.htm
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju