Nautika opšta... > Galerija - Gallery
Arsine pripreme za Djerdap
Arsa:
U marinu na Srebrnom jezeru stigli smo baš kada je košava hvatala zamah. Te noći padala je jaka kiša grmelo je na sve strane, ali mi smo uživali u kokpitu broda kao da smo u dnevnoj sobi. Pošto smo imali priključak na 220 V, Veci sam namontirao sijalicuod 100 wati pa je čitala do ko zna kada. Ja malo pregledavo pribor za pecanje pa u horizontalu.
Četvrtak, 26.06.2012. godine.
Jutro proteklo u skupljanju vode iz mališana i redovnim obavezama, a dan u obilasku Velikog Gradišta sa Biljom i Zoranom.
Arsa:
Bilo nas je tu i tamo...
Arsa:
...
Arsa:
Neću u opšte da se osvrćem na nekoliko Zoranovih i mojih pokušaja da uhvatimo nekog, iole ozbiljnijeg smuđa.
Kao da smo upadali u obdanište.
Stalno se hvatao sitan smuđ koji nije zaslužio slikanje ali jeste povratak u Dunav.
Dođe petak, 27.06. 2012. godine.
Vreme da se Bilja kolima vrati za Beograda a mi polako krenemo uzvodno.
Pred polazak, posećujemo dragu nam kafanicu, Kod brke, osvežimo se i okrepimo...
Arsa:
... Pričekali, maaaalo, da se Zoran rastane od Bilje koja je htela da ostavi sve i uđe u jedrilicu, ali... dužnost zove.
Taman da krenemo kad, opet muka.
Zoranov motor se opet pobunio i nije hteo da upali. Usledilo je jednosatno klečanje našeg druga po palubi jedrilice, obećanja motoru da će ga odvesti kod čika majstora čim dođemo u Beograd, da će ga stalno maziti i paziti i ko zna šta još.
Na kraju motor se smilovao i počeo normalno da radi.
Do Beograda se više nije bunio.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju