E, ovako treba... > Elektronika

Navigaciona oprema

<< < (3/7) > >>

Kapetan:

--- Citat: ladjaVlajko  05, 06, 2012, 20:18:59 posle podne ---
--- Citat: Kapetan  05, 06, 2012, 19:31:23 posle podne ---1 Nemoj uzimati nista sto je multifunkcionalno (obicno crkne ekran i izgubis sve)
2 Kada sklopis sve sto ti treba (Radar, Chatploter, Sonar ...) kupi jedan multifunkcijski sa svim tim opcijama upakovanim
...

--- Kraj citata ---

Нисам сигуран да сам добро разумео овај део.

--- Kraj citata ---

redundansa... primarno nista multifunkcionalno, a kao redundansa koja nije neophodna treba ici na multifunkcijcki uredjaj ...

poljo:
Prema "vidjenim" stvarima cijena broda i opreme elektronicke otprilike 1:1. Milina. Posto ovde nema z...e valja uzeti sve kako treba i bez Grunfovanja

mossi:
Poljo, ti kad budeš kupovao brod, gledaj da ima svu tu opremu koju ti Kapetan napiše u specifikaciju!  roll4 m4
Cena opreme u većini slučajeva ne utiče bitno na cenu polovnog broda.
Tako da opremu dobiješ praktično Gratis!  sajkaca

yg

poljo:
Odlucio sam cvrsto da idem na zamaranje protivnika. Nije on u stanju da bude toliko tvrd trgovac koliko ja mogu da jaucem i kukam i kukumavcim. Ali prvo koracic po koracic , da vidim sta ciko nudi i u kojem stanju . Cuce se !

Arsa:

--- Citat: poljo  05, 06, 2012, 15:48:20 posle podne ---Sta smatrate najpotrebnijom navigacionom opremom?
Ajd malo zatvorite oci i zamislite da imamo pra i da mozemo da kupimo sto je dobro i kvalitetno . Isto tako zatvorenih ociju zamislite da ce da se plovi ne samo po rijekama nego ...ajd da mastamo kako treba ... do Tajlanda .
Znam sta me sleduje sad ali mozda bude i koji ozbiljan presjek ...

--- Kraj citata ---

Sve, sve... Al, di baš nađe taj Tajland.   f85

U opšte ne moram da zatvaram oči.  lol

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju