Ribolov > Gde Pecate?
Golubac - Vinci gde pecati ?
Kapetan:
--- Citat: Dule 11, 06, 2012, 12:53:38 posle podne ---Som je u zabrani. U Golupcu zabaci sa ovog mesta
--- Kraj citata ---
pa sto mi ne rece pre neki dan :(
HOGAR:
ha ha ha stri sunce ti ..bem,Kep je car,al stvarno.Mislim se nesto,ako uvedu i pesha u zabranu,mislim mrest i minimalna mera 7cm,Kep ce biti u veeelikom bedaku ha ha ha
Kep,deda te voli bre upavusi ,pa idi na ubrzani kod njega,ko Boga te molim,al pod hitno lol
Izmeni poruku
Kapetan:
--- Citat: HOGAR 11, 06, 2012, 20:06:00 posle podne ---Kep,deda te voli bre upavusi ,pa idi na ubrzani kod njega,ko Boga te molim,al pod hitno lol
--- Kraj citata ---
kod dede sam primetio cudnu tendeciju pecanja i hvatanja ribe al samo kada niko ne gleda !
LSI:
--- Citat: Kapetan 11, 06, 2012, 22:58:58 posle podne ---
--- Citat: HOGAR 11, 06, 2012, 20:06:00 posle podne ---Kep,deda te voli bre upavusi ,pa idi na ubrzani kod njega,ko Boga te molim,al pod hitno lol
--- Kraj citata ---
kod dede sam primetio cudnu tendeciju pecanja i hvatanja ribe al samo kada niko ne gleda !
--- Kraj citata ---
Tako se čuvaju tajne. A i lakše se upecaju kapitalci kad niko ne vidi.
HOGAR:
Pa sad Kep,kad me vuces za jezik,secas se da je majka Rusija prodavala, pre nekoliko godina,vojna plovila iz luke u Sevastopolju,i menjala ih novijim.E,kvaka je u tome sto je Deda bio brz,i sto je kupio jevtino mini podmornicu za diverzantska dejstva,duzine dvadeset meteri,sa sve posadom.E ta cetr ronioca,kad Deda zabaci stapovi,za radoznale,i ode na kafu kod komsije,kace sarani i drugu ribu na Dedine udice.Dedin camac je ozgo a podmornica zavarena ozdo.Kao sto znas,Deda nevoli da se vezuje za drugi camci,al to nije sto je namcor no125,nego radi oni njegovi Rusi.Oni,kad zavrse smenu,krenu na votku,oci im zakrvave,pa se sete obuke da tepaju ljudi i plovila,a ne sarani,te je Deda prinudjen na distancu od druga plovila,radi njihove bezbednosti 6589.Eto,tako je krenula prica da Deda vadi,al niki ne vidi,jel ako vidi,njega vise niko nece da vidi tamburanje.Ne se sekiraj,cu ti pokazem ja par fora,necu da te nemam,bre sajkaca
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju