Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Veeeliki pozdrav iz Novog Sada

(1/5) > >>

Kamen:
Poštovani forumaši,

Već duže vreme pratim ovaj forum i dosta toga sam naučio i pročitao. Skidam kapu svima na pozitivnim i negativnim komentarima iz kojih se zaista može svašta pročitati i naučiti... Ekstremno  su interesantne regate i plovidbe i vaši utisci sa istih...

Izuzetno mi je drago što sam postao član ovog foruma i što ćemo se u narednom periodu družiti i uživati na vodi.

Pre mesec dana sam pazario Kameničanku i za sada ostvario svoj san o kupovini kabinaša  kgk, videćemo kako će se ponašati i kakav će biti doživljaj plovidbe sa relativno uskim, a dugačkim brodićem...

Plan je da se u narednih desetak dana spusti u  Belegišu i da odmah zaletim jednu malu turu od Belegiša do Novog Sada, a izmedju ćemo malo da zalutamo u Tisu... U toku Jula i Avgusta planiram da pored Dunava, plovim Tisom i Tamišom...
Utiske sa prve plovidbe ću podeliti sa Vama, a ako neko bude u blizini biće mi čast i zadovoljstvo da overimo spuštanje u Dunav sa izuzetno dobrim rozeom iz Sremskih Karlovaca...

Javljam se kad budem imao zakucan termin za spuštanje pa se, ako bog da vidimo...

Veliki pozdrav,
Ognjen Novi Sad

Mezija:
Dobro dosao

Smanji entuzijazam sto si postao clan trebace ti mnogo zivaca za ovaj forum

milva2:
Sve čestitke novom ponosnom vlasniku "Kameničanke", i da dugo i uspešno ploviš ovim našim lepim rekama i kanalima.  114 114 114
Nisi napisao koja je "Kameničanka", 7m ili 9m. Mogao bi postaviti i neku sliku.

Pozdrav iz Novog Sada
Milivoj

Zoran Marinković:
 114 114 114

Dobrodošlica i pozdravi iz Čelareva... 25648 25648

milva2:
Da ne zaboravim, zainteresovan sam za taj karlovački roze, ali o tom po tom kad se sretnemo na reci   flasica

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju