Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Razrada projekta
Arsa:
Pošto je glavni cilj kupovine naše lađe PLOVIDBA, mi smo se i juče pripremali za ono što nas očekuje u budućnosti. 6589
Opet smo malo plovili. Ovog puta do iznad ostružničkog mosta, uprkos panjevima koji su šibali pored nas.
To nas sigurno ne sprečava da izađemo na vodu.
I ovog puta imali smo drage goste. Vreme sa Biljom i Zoranom stvarno brzo proleti... sajkaca
Arsa:
Malo smo menjali kapetana, isprobavali neke situacije i upoznavali se sa brodom koji nam svakog dana pruža sve više zadovoljstva. 25648
Ono što nam se sigurno nije svidelo je pogled na obe obale Save gde nemate ni parče prostora da pristanete uz obalu a da se ne svađate sa "vlasnicima" iznajmljenih placeva.
Oni su tu umesto privremenih, podigli stalne objekte. Baš me zanima ko će sprovesti zakon i ukloniti sve ove, bespravno, podignute objekte.
HOGAR:
A bice tu i solitera,soping molova,javnih garaza,tako sam cuo lol,rekoh vec,nema nama pomoci
Arsa:
Dakle nova destinacija za 1. maj. Planiran četvorodnevni boravak.
Razmatram tri mogućnosti:
1. - Barička Ada;
2. - Male Vode.
3. -Beljarica.
Najviše me vuče ideja da odem do Baričke Ade i još par mesta u okolini koja se spominju kao lepa pošto tamo nikada nisam bio. Kontam da je i za pecanje bolje pošto je Sava toplija od Dunava.
Ne znam gde je (na kom kilometru), kolika je ta ada, da li će biti potopljena budući da se najavljuje povećanje vodostaja, da li uz obalu ima naselja gde se možete snaddevati nekim potrepštinama ili prihvatati goste sa obale kad naiđu kolima... Mnogo toga ne znam ali kao što rekoh, nameravam da trknem do tamo. roll4
Ako imate neke sugestije vezane za ovu ideju, pričajte. 114
STG:
Po ovoj vodurini mozda,ali mozda Male vode...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju