Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Slova/ borejevi za registracionu oznaku
dankan:
--- Citat: Gaga 10, 06, 2012, 14:32:51 posle podne --- Vojvode Stepe br???
--- Kraj citata ---
Vojvode Stepe 57 fotokopirnica, slova 10 cm, 200 din, dobijes na prenosnoj foliji, sasvim dobro izgleda i deluje da ce da traje!
LSI:
--- Citat: Arsa 09, 06, 2012, 05:11:00 pre podne ---Kod Tine "Bambine" (Zemunski Kej 13-d), izrada dve tablice sa slovima i brojkama veličine 10 cm, koliko je propisano, košta 200, 00 dinara.
Slova su nanešena na prenosnu foliju i vaše je samo da ih postavite na mesto koje ste za to odredili. Sva slovca postrojena i nema problema. ok
Tinin telefon je 0641415865
--- Kraj citata ---
Arso, hvala za informaciju ali moram da vas ispravim u interesu drugih članova foruma koji nisu iz kraja.
Naime, firmopisačka radnja "Tina Bambina" nalazi se na adresi: Kej Oslobodjenja 13-d, a telefonski broj je 064 15 15 865.
zoki novus:
Koliko sam razumeo u Batajnici je PET puta skuplje tamburanje
LSI:
--- Citat: zoki novus 20, 06, 2012, 09:31:10 pre podne ---Koliko sam razumeo u Batajnici je PET puta skuplje tamburanje
--- Kraj citata ---
Moglo je tako da se razume iz onog što sam napisao. Kada sam pitao da mi odštampaju, čovek mi je rekao informativnu cenu bez obaveze (u stilu: neće biti više od...).
Medjutim, kada sam otišao da uzmem tablice čovek mi je naplatio 600 dinara za dve ali dimenzije su bile 12 x 70 cm plus bela folija još po koji santimetar u visinu i dužinu! Kao za prekookeanski brod!
Čovek je uzeo neki razvučeni font, da bog sačuva!
Nisam imao živaca da se objašnjavamo i da radimo ponovo - bilo mi je lakše i brže da odem kod Tine da mi ona uradi to kako treba.
tomicbanee:
Šta kažu propisi?
U načelu, plovidba nije dozvoljena ako plovilo nema upisan registarski broj
na oba boka plovila. Broj mora biti ispisan bojom koja se vidno razlikuje od boje
plovila.
Veličina slova i brojeva mora iznositi najmanje 10 santimetara, odnosno, 20 santimetara
za glisere. Ime plovila ne može biti ispšisano većim slovima od registarske oznake plovila.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju