Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Sklopivi čamci

(1/2) > >>

LSI:
Prijatelji vode i čamaca,
Imam 55 godina i rodjen sam u Novom Sadu. Zovem se Lazar Stanojević, ali pored što mi je porodični nadimak Dajka, možet me oslovljavati i kratko sa LSI. Bavim se poslom koji mi ostavlja vrlo malo slobodnog vremena, ali pripremajući se polako za penziju koju ću valjda jednog dana i ja dočekati, počeo sam da razmišljam o tome kako i sa čime da se spustim na vodu.
Naišao sam na jedan izuzetno zanimljiv sajt i uspostavio kontakt sa firmom koja proizvodi sklopive čamce.
Posle kraće prepiske, vlasnik firme me je ovlastio da vršim distribuciju tih čamaca na teritorijama sledećih država: Slovenija, Hrvatska, Madjarska, Rumunija, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Makedonija. Dakle, uskoro će se ovi čamci moći naći i kod nas.
U medjuvremenu, molim vas da pogledate informaciju sledeći link koji vam dajem, pa mi se javite preko foruma ili preko privatne adrese za dodatne informacije.
Sledeće dve nedelje provešću na Krfu i verovatno neću imati pristupa internetu, tako da neću moći odmah da odgovorim, ali čim se vratim, svi koji se budu javili dobiće odgovore na postavljena pitanja.
Pre svega, zamima me šta vi, "stari vuci" , mislite o tome kakve su šanse da po našim rekama i jezerima, a bogami i u primorju ovi čamci zaplove.
Evo i linkova:

http://www.porta-bote.com/experts.html

zorter:
Dobro nam dosao u nase veselo drustvo.A sad o ovom tvom predlogu.
Moglo bi da bude zanimljivo, ako i cena bude zanimljiva. A mislim da je i RONAC u nekom postu nesto pisao o njima. To je (po meni) zanimljivo ljudima koji vole da putuju po raznim izletistima pored reka ili jezera (a nemaju gumenjak). Oni koji imaju vikendice, splavove ili neko drugo fiksirano mesto boravka, ovo (opet, po meni), nema neki znacaj. Jedino, kazem ako cena ne bude toliko primamljiva da ne kazem niska, da se ne isplati kupovati gumenjake, a moze da posluzi za pecanje ili neku drugu mirniju aktivnost. Za neko vece uzivanje, glisiranje, visednevni boravak i slicno ovo nije resenje.
To je samo moje misljenje, a mozda neko misli i drugacije. Pozzzzzzz :good: :good: :drinks: :drinks:

Kapetan:
dobrodosao  :drinks:

sto se tice Porta Bote firme imas ih u dve tri teme na ovom sajtu , generalno su preskupi za nase uslove cena nije nikako mogla da se uklopi ispod 1300 evra MP

ideja nije losa ali mislim da je bolje pokusati sa drugim prizvodjacem ili uraditi proizvodnju ovde ako je ikako moguce..

Bane:
Dobro došao u društvo,
aj ti polako na vodu i pre penzije, pa makar i u sklopivom čamcu :)

samardza:
dobro nam dosao :drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju