E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...

Majstor za prozor na otvaranje po meri ?

(1/8) > >>

sdrpa:
Potreban mi je majstor koji moze da napravi prozor na otvaranje na plasticnom camcu. U pitanju je srednji prozor napred, velicine 45x45cm ali moze i malo veci.
Moze i fabricki ako takav ima da se kupi. Ako neko zna da ima da se kupi prozor na otvaranje slicnih dimenzija u Beogradu ili nekog majstora/plasticara koji moze da ga napravi, molio bi da ostavi kontakt telefon.

Unapred hvala.

mesechar:
Evo ja pre neki dan videh da čovek prodaje ove prozore sa kamperice , ima krovne i bočne na otvaranje  idealni su za ugradnju na plastični čamac .
http://www.kupujemprodajem.com/oprema-za-kamp-vozila-1951502-oglas.htm?filter_id=9626446
pa sad ako me se sete na dan bezbednosti sete ako ne to je bila moja gradjanska dužnost

sdrpa:
Hvala. Konkretno u pitanju je Aquarius 320 (Tri princeze). Danas sam skinuo prozore, sutra stizu novi sa folijama i probao sam da vozim onako "kabriolet". Pre bi mi odgovarala neka namenska brod varijanta.
Kad je sve otvoreno, drugi camac, pramac nije kao na drugoj planeti - mnogo je bolje kad ima komunikacija sa prednjim delom. Ali mnogo duva, cini mi se da ne bi valjalo kad bi onaj ispred mene bio otvoren al zato ovaj u sredini mi se cini da bi bilo mnogo bolje. Bar da ne moram pivo da guram kroz siber na krovu.

Neki dan sam u marini pitao dva decka ali kazu traje 20 dana da urade da se dva otvaraju, to mi je bas dugooo.

Pantelija:
...ajd stai neku sliku kad zavrsis..
naravno i sve ostele korisne informacije (imena, telefone)...ima nas jos sa isitim problemom..
unapred zahvaljujem  hi

sdrpa:
Hocu. Za sad sam nasao jednog mastora, on kaze da menjanje prednja tri prozora (svaki 45x45 cm) od toga da se dva otvaraju, i menjanje dva bocna oni su 160x35 cm, bez stakla kosta oko 800e ? sa staklom bi bilo verovatno 1000. Razlika je jedino sto sam ja heo da uklonim lajsne da budu kao na automobilu - izvana ravno bez okvira, iznutra ide ona crna traka. Za tu traku traze 80e po prozoru.
Iskreno, to mi je mnogo. Prozori su na aquariusu ucvrsceni lajsnama. Skinuo sam sam lajsne i prozore, otisao nasao coveka koji ce mi izrezati iste takve po meri (klirit 5mm), postaviti folije za zatamnjivanje na klirit. Uzecu onaj Sikaflex kombinovani i sam cu ih vratiti. Nije to neki pretezak posao, a bice bar kao kad su bili novi. Cena 160e - uradi sam. Srednji cu ostaviti otvoren, zalepicu najlon dok ne nadjem coveka da mi napravi na otvaranje po meri. Predpost. da ce cena biti oko 200e za taj srednji na otvaranje.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju