E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Zvucna i toplotna izolacija brotskog motora
Kapetan:
ja ove varijante koje sam video nisu pokazale sklonost ka paljenju ili nesto slicno.. mada ...onda treba zavrsiti sa cvrstim slojem a ne sa sundjerom ,,, znaci sve obrnuto
drug_igrutin:
Ja bi svakako uzeo u razmatranje i mineralnu vunu!
Prednosti: ne gori, lako se montira, na uglovima se samo savije pa nema prekida, a može se naći vuna sa slojem folije na jednoj strani pa završiš sve odjednom.
A sad mane: kada se okvasi od nje nema vajde, moglo bi doći do osipanja ukoliko je izložena stalno jakim vibracijama
Sunđer i stiropor su gorivi materijali pa treba biti obazriv sa istima i stiropor se topi pri dodiru sa benzinom ( nisam siguran kako stvari stoje sa dizelom, kao ni sa stirodurom ).
A i Saletov predlog da se iskoristi izolacija iz auta po meni uopšte nije loša, jer je auto industrija daleko otišla u tom pravcu, al stoji i da mora da se krpi :)
Kapetan:
hm da upravu si.. ja sam sve zvucne izolacije radio na suvom :(
giganova:
Dule predpostavljam da je ta izolacija namenjena bas za brobove i da bi trebala da zadovolji nase sitne standarde.Mozes li malo slikovitije da opises te table,kako izgleda zavrsni sloj ,cime se pricvrscuju ili lepe,postoje li neke lajsne zafiksiranje?
sharke:
Ja sam čuo da je za zvučnu izolaciju najbolje koristiti plutu.Ona je u tablama i ima ih različitih debljina,pa možda da sekombinuje sa još nekim materijalom sa toplotnu izolaciju.Inače i ja imam taj problem koji moram da rešim u toku ove sezone.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju