Moja Lađa

sajt u test verziji!

Thu08282014

Last update03:46:54 PM

Očišćen deo kanala - izvađeno oko 50.000 kubika mulja

KULA -Na oko tri kilometra kanala Hidrosistema Dunav-Tisa-Dunav, Vrbas-Bezdan, u blizini Kule izvađeno je oko 50.000 kubika mulja, što će omogućiti veću funkcionalnost i protočnost kanala.

Read more: Očišćen deo kanala - izvađeno oko 50.000 kubika mulja

Besplatno krstarenje do kraja oktobra

Besplatno krstarenje beogradskim rekama, koje organizuje klub „Kej” u saradnji sa Sekretarijatom za privredu, zbog velikog interesovanja će biti produženo do kraja oktobra. Besplatne ture organizuju se ponedeljkom i sredom.

Read more: Besplatno krstarenje do kraja oktobra

Peta Tamiška Eko-regata

PANČEVO -Kako bi ukazali na značaj zaštite Tamiša i celokupnog sliva Dunava i ove godine, zaljubljenici u reku, sa dvadesetak čamaca, plovili su od Pančeva do Opova u okviru pete Eko-regate ”Tamiš”. Osim uživanja na vodi, tokom tri dana trajanja regate , učesnici su i čistili Tamiš.

Read more: Peta Tamiška Eko-regata

Naftna mrlja u Velikom bačkom kanalu, NIS: Sanacija u toku

NOVI SAD -Nevladina organizacija Zelena patrola saopštila je danas da je uočila veliku crnu naftnu mrlju u vodi Velikog bačkog kanala. Mrlja potiče od sabirne stanice obližnje naftnog polja Turija kod Srbobrana. U kompaniji NIS su saopštili da je sanacija u toku.

Read more: Naftna mrlja u Velikom bačkom kanalu, NIS: Sanacija u toku

PANIKA NA RECI DRAVI: Leteće ribe napadaju, same uskaču u čamac!

Iskakale su, letele su, udarale su i o dno čamca, a nekoliko ih je završilo u njemu, i to teških sigurno i po deset kilograma, opisuje mladić i priznaje da su se i otac i devojka, koji su bili s njim, zabrinuli i prilično se uplašili.

Read more: PANIKA NA RECI DRAVI: Leteće ribe napadaju, same uskaču u čamac!