Moja Lađa

sajt u test verziji!

Sun11232014

Last update10:14:15 PM

Анализа Дунава каква до сада није рађена

СТАРА ПАЗОВА: У сарадњи са ресорним републичким министарством и одговарајућим установама немачке покрајине Баден-Виртемберг, Општина Стара Пазова је ушла у припреме за изградњу постројења за пречишћавање отпадних вода и производњу биогаса.

Read more: Анализа Дунава каква до сада није рађена

Šarani se baškare na ugljenokopu!

Dok ogromne pumpe lagano isušuju veštačko jezero koje je nastalo kada se voda iz reke Kolubare u maju ulila u kop “Tamnava - Zapadno polje”, rudari koji rade na ovom, veoma komplikovanom poslu, pored brige o bezbednosti mašina, sada moraju da vode računa i o velikom broju riba koje je poplava donela sa sobom!

Read more: Šarani se baškare na ugljenokopu!

Prvi terminal za brodski otpad

Beograd -- Na Dunavu, Savi i Tisi je, prema ranijim procenama stručnjaka, neophodna izgradnja devet terminala na kojima bi se uklanjao otpad i čistili brodovi.

Read more: Prvi terminal za brodski otpad

Podvodno čišćenje jezera Ćelije

Ronioci kruševačkog Kluba za podvodne aktivnosti, u saradnji sa komunalnom policijom, ribočuvarskom službom i gradskim vodovodom, čistili su dno akumulaciji Ćelije, sa koje se vodom za piće snabdeva oko 120.000 stanovnika.

Read more: Podvodno čišćenje jezera Ćelije

U subotu Novosadska daljinska regata

Novosadska daljinska regata, kao završna regata omladinske lige Srbije, održava se u subotu 18. oktobra  na Dunavu kraj Novog Sada.

Read more: U subotu Novosadska daljinska regata