*ShoutBox

Autor Tema: ZAKON O BEZBEDNOSTI PLOVIDBE U LUKAMA I UNUTRASNJIM VODAMA  (Pročitano 573 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • Drekavac sa Srednjih voda
  • Pol: Muškarac
    • www.mojaladja.com
Odg: ZAKON O BEZBEDNOSTI PLOVIDBE U LUKAMA I UNUTRASNJIM VODAMA
« Odgovor #30 poslato: 12, 07, 2010, 22:10:45 »
nije pitanje discipline problem evrope... problem je mnogo drugih stvari ...

sto se mene tice Evropa mi ne treba i moze da vuce svoje exponente ...
...MAGNUM EST STARE IN DANUBII RIPA
...VELIČANSTVENO JE STAJATI NA OBALI DUNAVA
                                             (Plinije mlađi)

Van mreže busa2

• Veliki dugodlaki Drekavac
  • "TEHNO-METAL" NAUTIKA ZEMUN
« Odgovor #31 poslato: 12, 07, 2010, 22:25:24 »
olimpe nebojim se ja nikoga ni nicega ja samo necu da mi popuju o evropi kako je tamo super. A onda redovno svake godine se nadjem na dunavu sa :nekim nemcima ,francuzima i svajcarcima koji svake godine pricaju istu pricu o neverovatnom zivotu u beogradu gde su svi gostoprimljivi ,nasmejani i pored cele situacije ekonomske nadjemo trenutke za opustanje i uredno traze celo prase na raznju kojeg tamo nema , traze talandaru sa svim krilcima i slaninicom, traze kotlice riblje i svinjske i naravno domacu rakiju . pardon obavezno da je to desavanje na nekoj divljoj plazi gde mogu kao prasici da se ozderu i uredno zabodu u neki hlad . tako danima ... pratim ja te njihove putesestvije godinama i svake godine ih ima sve vise i sve duze ostaju ( neki su cak poceli da otvaraju neki biznis u srbiji ). E sad ima i onih koji nevole sve ovo sto sam ja nabrojao i tretiraju nas kao zivotinje i primitivce ,iskljucivo posecuju mondenska mesta ali zato dosta njih posecuje i razne ustanove za borbu protiv stresa ,imaju svoje psihiće......

da nedavim ja mnogo vecina zna sta zelim da kazem NECU U EVROPU , NECU DA IMAM PSIHIĆA , hocu i dalje da budem srbin ,da radim mnogo za malo para ali hocu da pravim odmor kada ja to hocu , gde hocu i sa kim hocu

CRVENO,CRVENO,CRVENO

CRVENO JE BOJA LJUBAVI   :yahoo:

Van mreže Kapetan

• Administrator
    • www.mojaladja.com
« Odgovor #32 poslato: 12, 07, 2010, 22:57:38 »
za ovo si busa u pravu  :good:
al za konopce nisi  :lol:
                                             (Plinije mlađi)

Van mreže busa2

« Odgovor #33 poslato: 12, 07, 2010, 23:02:31 »
hvala , hvala, na podrsci
ma pusti sad kanape vidis da hoce da nas zavade ovi evropejci a bas smo svi u ovoj zemlji slozni. nece im to uspeti  E NECE PROĆI  :nono:

Van mreže Kapetan

• Administrator
    • www.mojaladja.com
« Odgovor #34 poslato: 12, 07, 2010, 23:19:10 »
da ti imas bolje kanape vec bi oni visili na terazijama  :taunt: :taunt: :taunt: :taunt: i ne bi smeli da pomisle da nas zavade  :friends:
                                             (Plinije mlađi)

Moja Ladja

« Odgovor #34 poslato: 12, 07, 2010, 23:19:10 »

Van mreže espresso

• The Boaters
« Odgovor #35 poslato: 13, 07, 2010, 12:14:28 »
i da nam vrate nemacku marku za valutu  :lol:

Mile vs. tranzicije -100 maraka
Ne idite utabanim putem. Umesto toga krenite tamo gde puta nema i ostavite trag.

Van mreže olimp

• Dunavsko-Savski trbusasti brka...
« Odgovor #36 poslato: 13, 07, 2010, 14:51:17 »
     Gospodine Busa2 nemojte me krivo shvatiti, a niti ostali učesnici na forumu, Evropa nam neće ništa i nikada dati, a ako nam nešto da onda će to skupo naplatiti. Međutim Evropa nas prisiljava da poštujemo određene standarde kako bi za budućnost imali zemlju koju i buduće generacije mogu koristiti i uživati u njoj.
      Tu se prvenstveno poklanja pažnja ekologiji i očuvanju vlastite okoline u čistom i zdravom stanju, o manipulaciji namirnicama sa što sigurnijim sistemom po zdravlje,sa....
     Podosta nas ograničava u puno toga, ali kada sami nismo u stanju svoje donešeno smeće i ponijeti sa prekrasnih npr. Dunavskih plaža, kojima sam se divio, onda nam treba tutor sa debelom batinom, da nas uči redu radi nas samih. Tako je ja shvaćam, a to je tek djelić pozitivnosti koje nam donosi Evropa.
      Možda bi vlade pojedinih zemalja trebale više educirati svoje stanovnike tko je Evropa i što donosi, ali bi time kompromitirale sebe i svoju nesposobnost (mito, korupciju...) da određene stvari dotjera u red, jer nekima to ne odgovara zbog, u zagredi pomenutih, razloga.
     Izvinite na opširnosti, ali moje uvjerenje je da će nas Evropa prisiliti da budemo onakvi kakvi trebamo biti, nego što će nam štete nanijeti. I da završim, ništa nam neće dati, sve sami moramo zaraditi i odraditi i tu je čitava poanta, naučismo dobivati, a ne zarađivati.  :drinks: :good: :drinks:

Čovjek se prima prema odjelu koje nosi, a ispraća prema duhu koji je pokazao.

Van mreže Kapetan

• Administrator
    • www.mojaladja.com
« Odgovor #37 poslato: 13, 07, 2010, 19:38:51 »
Međutim Evropa nas prisiljava da poštujemo određene standarde kako bi za budućnost imali zemlju koju i buduće generacije mogu koristiti i uživati u njoj.

kardinalna greska... evropa nam uvodi stanarde koji odgovaraju njima a ne nama... znaci namestaju nas kako njima odgovara a sve pod geslom "bice vam bolje"...

evo vec par dana opet price kako smo netrpeljivi prema drugim narodima i verama, a to sto oni zabranise feredze nikom nista ... pa da je srbiji to palo na pamet bombardovali bi nas...

evo od mileta jedna :)
Mile vs Tranzicija - Pirati
                                             (Plinije mlađi)

Van mreže busa2

« Odgovor #38 poslato: 13, 07, 2010, 22:47:48 »
olimpe ja tebe apsolutno razumem .
i sam sam bio okoreli pristalica 5 oktobra ali trebao se dogoditi 6 oktobar ,pa 7 itd.
da je zakon valjan u zemlji , nebi nam trebala  evropa .
jer je nasoj kosarci , odbojci, vaterpolu ,tenisu itd bila potrbna evropa da bi napravili to sto jesu u reprezentaciji. ok da se nesto trebalo preslikati ali samo nesto i uskladiti prema nasim potrebama .
navedimi i jednu manju zemlju sa rasturenom ekonomijom koja daje takve rezultate u sportu.?
imam ja jos mnogo primera o ovom stavu i jos jednom :bio sam okoreli pristalica evrope ali sam vremenom sto na svojoj kozi sto na kozi prijatelja i poznanika a najvise kroz pricu sa ljudima koji zive preko ,shvatio da ce nama evropa doneti samo lose a za njih dobro . e pa ja necu tako. :nono:

Moja Ladja

« poslato: »