*ShoutBox

Autor Tema: Kakvi lopovi  (Pročitano 601 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Radojković

• Đerdapski kratkodlaki Drekavac
Kakvi lopovi
« poslato: 04, 05, 2010, 12:10:07 »
Stvarno smo neverovatan narod: odem juche do chamca a lopovi odsekli 5-6m kanapa sa kojim je bio privezan čamac.Da li smo toliko jadni i bedni da se rizikuje zivot i glava zbog PET metara debelog kanapa?Ne shvataju ti nazovi ljudi da su mi ukrali vec 2 chamca i da nosim usranu motku i oruzje i da ce neko da plati glavom jer mi je pun k.... svega i poreza i naknada i komunalnih taksi i dozvola i zabrana i  sitnih i krupnih lopova...samo chekam da mi se neko namesti da mi plati za sve ove godine trpljenja svega  :diablo:

Van mreže zoki novus

• Dunavsko-Savski trbusasti brka...
  • Pol: Muškarac
Odg: Kakvi lopovi
« Odgovor #1 poslato: 04, 05, 2010, 12:18:10 »
chekaj :)

Van mreže olimp

« Odgovor #2 poslato: 04, 05, 2010, 13:09:42 »
Kod čamca su mali lopovi, idi pred Skupštinu... :lol: :drinks:
Čovjek se prima prema odjelu koje nosi, a ispraća prema duhu koji je pokazao.

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • Drekavac sa Srednjih voda
    • www.mojaladja.com
« Odgovor #3 poslato: 04, 05, 2010, 14:55:21 »
iskuliraj budale... nisu vredni tvoje nervoze... zar ces zbog 5 metara konopca da robijeas nekog kretena?

bog odzgo gleda i sabira i oduzima ...
...MAGNUM EST STARE IN DANUBII RIPA
...VELIČANSTVENO JE STAJATI NA OBALI DUNAVA
                                             (Plinije mlađi)

Van mreže Barba

• Veliki Rovac
    • barba.in.rs
« Odgovor #4 poslato: 04, 05, 2010, 15:32:07 »
Postoje dva tipa besnih ljudi. Prvi su oni koji ispsuju i izderu se na kasirku u hipermarketu jer im je zakinula dva dinara na kusuru jer kao nema sitno. Drugi tip je ta kasirka koja posle deset godina trpljenja udje u taj hipermarket sa sacmarom i najb se majke i sefu i kolegama i kupcima i nocnom cuvaru.  :suicide:
www.barba.in.rs - rekonstrukcija pasare (T-500) od poliesterskog laminata

Van mreže Radojković

« Odgovor #5 poslato: 04, 05, 2010, 17:51:37 »
Nemam vise snage da se borim .Ukrali mi jedan chamac,ukrali drugi'nasao sam ga ,trece glis.korito razvalili sedista i pocupali nikad nisam nasao,štica ne znam koliko sam nasekao i stavio malo po malo odnesu,tegovi kanapi redovno i sve to u klubu gde je placeno mesto i ima čuvar.E zadnje dve godine nista ne placam i stoji na slobodnom i isto, malo prodje pa nesto iseku počupaju razvale.Pa kakav smo to mi narod pobogu.Prosle godine organizuju takmičenje u ribolovu i bas im nekih 20m od 500m kolika je staza treba,iseku sve katance i pobacaju čamce na bet.obalu,moj plastikaner ceo dan drljao po betonu i pukao odozdo,kad sam potrazio organizatora i n.....ao im se majke niko se ne pojavljuje i svi se prave blesavi.I onda kazete iskuliraj-nemam vise snage...  :wild:

Van mreže Kapetan

• Administrator
    • www.mojaladja.com
« Odgovor #6 poslato: 04, 05, 2010, 19:04:41 »
cek kad si nasao taj sto su ti ukrali sta su rekli ?
                                             (Plinije mlađi)

Van mreže Radojković

« Odgovor #7 poslato: 04, 05, 2010, 19:21:12 »
nadjem ga posle nekoliko dana trazenja sakrivenog u šumi na Tamišu gde ga samo helikopter moze spustiti,a prvi nisam nikada nasao a obisao sam svu okolinu...

Van mreže sLLayer

« Odgovor #8 poslato: 04, 05, 2010, 20:13:06 »
Stvarno smo neverovatan narod: odem juche do chamca a lopovi odsekli 5-6m kanapa sa kojim je bio privezan čamac.[size=36pt][size=18pt]Da li smo toliko jadni i bedni da se rizikuje zivot i glava zbog PET metara debelog kanapa?[/size][/size]Ne shvataju ti nazovi ljudi da su mi ukrali vec 2 chamca i da nosim usranu motku i oruzje i da ce neko da plati glavom jer mi je pun k.... svega i poreza i naknada i komunalnih taksi i dozvola i zabrana i  sitnih i krupnih lopova...samo chekam da mi se neko namesti da mi plati za sve ove godine trpljenja svega  :diablo:

evo nekidan citam u avazu

Uploaded with ImageShack.us

Van mreže kacintata

• Veliki dugodlaki Drekavac
« Odgovor #9 poslato: 04, 05, 2010, 21:51:40 »
meni ukrali 2x po 5 metara kabla za struju ispred garaze da prodaju u bakar.................ne bi bili nista cudno da kablovi nisu bili pod naponom a majstori isekli sekirom rizikujuci strujni udar

Van mreže Kapetan

• Administrator
    • www.mojaladja.com
« Odgovor #10 poslato: 04, 05, 2010, 22:16:45 »
meni ukrali 2x po 5 metara kabla za struju ispred garaze da prodaju u bakar.................ne bi bili nista cudno da kablovi nisu bili pod naponom a majstori isekli sekirom rizikujuci strujni udar

ljudi jel to u zemlji tolika glad ili tolika glupost ?

nadam se glad jer onda ima leka....
                                             (Plinije mlađi)

Van mreže kacintata

« Odgovor #11 poslato: 04, 05, 2010, 22:35:29 »
otislo je sve u pm..................slogirao sam se kad sam video u novinama album sa slicicama one plavusanke -milana stankovica naseg predstavnika na evroviziji.................jadan tesla andric i ducic..........mora da se okrecu u grobu jadna ova deca u kakvom vremenu zive

Van mreže gorance

• Veliki Rovac
  • PA-909C
« Odgovor #12 poslato: 04, 05, 2010, 23:06:34 »
Pa gde je taj placen klub,cuvar i ostalo?
Samo mornari i zvezde znaju
da večno namiguju i večno traju
da vreme uzjašu,
da svetlost javljaju,
da život kao razred ponavljaju
i da se stalno, stalno obnavljaju.

Van mreže Radojković

« Odgovor #13 poslato: 04, 05, 2010, 23:23:22 »
U Pancevu.Imamo 2 udruzenja i oni naplacuju mesto na Tamisu ali ne garantuju nista-ni camac ni opremu ni motor ni stice,dosta motora nestalo sa chamaca  u zadnjih desetak godina i nikom nista.Zanimljivo je da uglavnom nestaju motori i oprema od novajlija tj ljudi koji  su tu odskora,a "starosedeocima" retko.Doduse starosedeoci imaju i mesta blize klubu pa je moguce i da je to jedan od razloga,a moguce je i poznanstvo pa se ne dira.Mozda i gresim ali sam stekao takav utisak posle 15g u oba kluba.
Imamo i nekoliko splavova na kojima se cuvaju chamci i tu je uglavnom sigurno ali nema dovoljno mesta.

Van mreže Radojković

« Odgovor #14 poslato: 04, 05, 2010, 23:30:36 »
otislo je sve u pm..................slogirao sam se kad sam video u novinama album sa slicicama one plavusanke -milana stankovica naseg predstavnika na evroviziji.................jadan tesla andric i ducic..........mora da se okrecu u grobu jadna ova deca u kakvom vremenu zive

A tek veceras gledam na pinku valjda Lepa Lukic i Divna Karleusa sa onim debelim homoseksualcem da ne kazem pederom ili transvestitom sta li je vec pevaju neku deciju pesmu.  :suicide:

Strasno

Van mreže Dule

• Administrator
« Odgovor #15 poslato: 05, 05, 2010, 20:51:17 »
Ništa nije vredno života. Ne nervirajte se jer to skraćuje život. Lopovi rade svoje, pederi svoje, pevači svoje. Pa pogledajte farmu. Nekako suviše brzo ovaj svet ide kuda ide a mi to ne možemo da shvatimo niti da se priključimo. Promenjene su vrednosti. Mladima je to sve normalno, nama je užasno...
Ostaje nam da nastavimo kako smo vaspitani i kako smo navikli. A kad sve dosadi sedi u čamac u dalje od Pinka i "civilizacije" . To je meni terapija.

Van mreže Radojković

« Odgovor #16 poslato: 05, 05, 2010, 21:37:01 »
He he a kad sve dosadi sednes u chamac ...kako kad chamca već 2 puta nema??   :wild:

Van mreže Dule

• Administrator
« Odgovor #17 poslato: 05, 05, 2010, 21:44:00 »
Oćeš rešenje?
Kupi jednu potapajuću pumpu, ili kaljužnu. Kad podješ kući napuni čamac vodom a kad ti treba bućni pumpu i isprazni ga. To ti je najbolja zaštita od lopova. Kakvi katanci i brave. Lopovi ne vole da rade a izbacivanje 1000 litara vode nije baš mali posao.

Van mreže olimp

« Odgovor #18 poslato: 05, 05, 2010, 21:46:55 »
A ako mu ukradu i tu pumpu? :lol: :drinks:

Van mreže Dule

• Administrator
« Odgovor #19 poslato: 05, 05, 2010, 21:54:46 »
pumpu nosi sa sobom :)
A može i u čamac koji napuni vodom da pusti onu ribu sa krokodilskim zubima :)

Van mreže olimp

« Odgovor #20 poslato: 05, 05, 2010, 22:06:41 »
 :good:

Van mreže Darkobp

« Odgovor #21 poslato: 05, 05, 2010, 22:12:29 »
Da mi je samo da vidim face komsija koji gledaju Radojkovic-a i ceskaju se po glavi dok on svaki dan potapa svoj camac :taunt: :taunt:

Van mreže MisterTwister

• Titelski sokozder
« Odgovor #22 poslato: 05, 05, 2010, 22:25:41 »
Ja moj camac u Pancevu drzim kod kuce u dvoristu. U pitanju je plasticni apatinac. Lepo na prikolicu i kad mi treba ja ga porinem a kad zavrsim sa vodom izvucem ga i vozim kuci. KRUCIJALNO PITANJE JE ZASTO! Pa zato sto prethodni camac koji sam imao, redovno sam nalazio sa pecarosem u njemu kojeg sam morao da cekam pola sata da spakuje opremu i izadje napolje, dok ja stojim sa svojom opremom na suncu na+ 50, i obavezno je izlazio uz onaj prekoran pogled tipa ''bas sad ti treba tvoj camac kad sam se ja raspazario'' Obicno bi za sobom ostavljali i djubre koje im vise ne treba tipa praznih flasha , umrljana sedista od hleba i kojecega itd itd. I jednom sam prelomio, kupio plastikaner i GOTOVA STVAR !!!
Plutam, plivam, ronim, zaranjam, izranjam, nestajem, vraćam se...

Van mreže Radojković

« Odgovor #23 poslato: 05, 05, 2010, 23:30:26 »
Posle kradje sedista sa glisera(kvarnerplastike) i ja sam ga vukao kuci ali posle je dosao i otisao metalni 6m ,pa jos jedan ,pa jos jedan i na kraju ne mogu 7m kabinu da vučem kući a nisam uspeo da nadjem mesto na nekom od splavova  tako da sam završio u nadj...vanju sa lopovima.

Van mreže Kapetan

• Administrator
    • www.mojaladja.com
« Odgovor #24 poslato: 05, 05, 2010, 23:44:43 »
Ja moj camac u Pancevu drzim kod kuce u dvoristu. U pitanju je plasticni apatinac. Lepo na prikolicu i kad mi treba ja ga porinem a kad zavrsim sa vodom izvucem ga i vozim kuci. KRUCIJALNO PITANJE JE ZASTO! Pa zato sto prethodni camac koji sam imao, redovno sam nalazio sa pecarosem u njemu kojeg sam morao da cekam pola sata da spakuje opremu i izadje napolje, dok ja stojim sa svojom opremom na suncu na+ 50, i obavezno je izlazio uz onaj prekoran pogled tipa ''bas sad ti treba tvoj camac kad sam se ja raspazario'' Obicno bi za sobom ostavljali i djubre koje im vise ne treba tipa praznih flasha , umrljana sedista od hleba i kojecega itd itd. I jednom sam prelomio, kupio plastikaner i GOTOVA STVAR !!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ljudi ja se nadam da se salite sa situacijom u pancevu
                                             (Plinije mlađi)

Van mreže odisej

• Dunav -najveća pritoka Tise
« Odgovor #25 poslato: 06, 05, 2010, 00:11:11 »
džaba se nadaš , takva je situacija svuda gde nema marina ili organizovanog čuvanja.
Recept je i napraviti brodić kao ja , pa je velik da ga maznu ,al zato opremu paju sve zvoni
IKA

Van mreže zoran

• BEOGRAD
« Odgovor #26 poslato: 06, 05, 2010, 00:22:51 »
           Radojkoviću

Imam par rešenja za tebe.

1  Napravi splav pa češ imati siguran vez.
           2  Sakri gladnog pit-bul-terijera u kabini.

Toliko od mene,neka se i drugi malo potrude.Imaš piće kad se sretnemo. 
Vazno je ploviti,ploviti i ploviti.

Van mreže gorance

• Veliki Rovac
  • PA-909C
« Odgovor #27 poslato: 06, 05, 2010, 07:49:05 »
« Poslednja izmena: 06, 05, 2010, 08:33:25 zorter »
Samo mornari i zvezde znaju
da večno namiguju i večno traju
da vreme uzjašu,
da svetlost javljaju,
da život kao razred ponavljaju
i da se stalno, stalno obnavljaju.

Van mreže Arsa

• dunavski sandjamolovac, Beograd
« Odgovor #28 poslato: 06, 05, 2010, 08:29:31 »

Zamisli situaciju. :superstition:

Vratiš se sa plovidbe svojim čamcem. Dođeš na obalu, kad... Nema prikolice.  :diablo:

I to se pre nekoliko godina, kod Smedereva, desilo jednom mom prijatelju iz Beograda. Nikada nisu našli prikolicu.
Ispuni godine životom, a ne život godinama.

Van mreže drug_igrutin

• Oficir sa Malih Voda
« Odgovor #29 poslato: 07, 05, 2010, 00:13:08 »
Kod mene na gradilištu su u poslednjih mesec dana ukrali preko 1000 m kablova, i to onih napojnih koji idu do trafo stanice!
Ukupno su nas olakšali za oko 6000 kg bakra, naneta šteta od oko 60.000 eura!
Do prve krađe su bila 2 čuvara na gradilištu, a posle je povećano na 4!!!
Dolaze jednu noć za drugom i čuvari ništa ne primete! Seku ručno kablove debele ko ruka na komade dužine 2-3 m, sigurno im treba 10 min za jedan rez, to ručno vuku par stotina metara i odvukoše 6 tona a da ih od četvorice čuvara niko ne primeti!
Onda dođe policija kada prijavimo ujutru i uzima izjave od tehničkog osoblja koje prijavi krađu, a čuvare ne pitaju ni za ime !! :suicide:

To ti je Srbija!