*ShoutBox

Autor Tema: Utabavanje Lida  (Pročitano 548 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže roberto_s

• Đerdapski kratkodlaki Drekavac
Utabavanje Lida
« poslato: 05, 11, 2009, 13:07:54 »

Dame i gospodo nauricari,
 dame i gospodo tabanashi !
 Obecah jedared, a kazu ,covek se drzi za rec !

14. ovog meseca, na Lidu cu (whit a litle help of my friend's) pokusati da organske delove jednog cetvoronosca prevedem iz cvrstog agregatnog stanja u tecno , i potom proces ponovim ali obrnutim redom. Kao nus-pojava, u ovom procesu bi trebao da se pojavi organski otpad, braonkaste boje, nepoznate zapremine, veoma stetan za coveka, ali neodoljivo ukusan! Molim sve prijatelje i poznanike da nam se toga dana pridruze na gore pomenutoj lokaciji, i pomognu nam u unistavanju ovog, stetnog, ali ukusnog, nus -produkta , u narodu poznatog kao CVARCI  http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D0%B2%D0%B0%D1%80%D1%86%D0%B8

Posto ce sam proces prevodjenja iz jednog u drugo agr. stanje trajati jedan izvestan vremenski period, (2-3 h ) ,
 postoje indicije da ce na istoj lokaciji ujutru biti zapocet jos jedan termicki proces  u narodu poznat kao KUVANJE,
 a zahvaljujuci ljubaznosti prijatelja, krajnji produkt ovog term, procesa bi trebalo da bude
http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D1%83%D0%BB%D0%B0%D1%88

Sve zainteresovane bih zamolio da sa sobom ponesu adekvatan alat za unistavanje gore pomenutog GULASA.
 ( duboki tanjiri, manjirke, prazne konzerve , kasike, viljuske i sl)

Imajuci u vidu vremenske prilike ( oblacno, bez padavina, max7-8 stepeni) bilo bi pozeljno da se prisutni adekvatno obuku i sa sobom ponesu dovoljnu kolicinu tecnosti koju ce konzumirati po zelji i nahodjenju.

U slucaju neke nepoznanice u vezi tacne lokacije, nacina dolaska na istu, ovde se slobodno mozete informisati.

Srdacan pozdrav

Van mreže Barba

• Veliki Rovac
  • Pol: Muškarac
    • barba.in.rs
Odg: Utabavanje Lida
« Odgovor #1 poslato: 05, 11, 2009, 23:37:06 »
Lepo nema sta. Nego sta cemo za ovaj svinjski grip, kad smo vec kod tih cvaraka?
www.barba.in.rs - rekonstrukcija pasare (T-500) od poliesterskog laminata

Van mreže BOKAC

« Odgovor #2 poslato: 05, 11, 2009, 23:43:27 »
Nema da brines,ovo je termicki obradjeno.

Van mreže Barba

• Veliki Rovac
    • barba.in.rs
« Odgovor #3 poslato: 05, 11, 2009, 23:47:28 »
I to sto kazes, a i klin se klinom izbija. Onda svi na lido na vakcinaciju, a ko ne dodje morace da potpise.  :)
www.barba.in.rs - rekonstrukcija pasare (T-500) od poliesterskog laminata

Van mreže zorter

• Drekavac sa Srednjih voda
« Odgovor #4 poslato: 06, 11, 2009, 00:07:14 »
I to sto kazes, a i klin se klinom izbija. Onda svi na lido na vakcinaciju, a ko ne dodje morace da potpise.  :)

Nije po USTAV-u. :this: :nono:

A i verovatno dolazim pa i ne moram da potpisujem. :yahoo: :dance:

Moja Ladja

« Odgovor #4 poslato: 06, 11, 2009, 00:07:14 »

Van mreže roberto_s

« Odgovor #5 poslato: 11, 11, 2009, 14:31:38 »
 Izgleda da ce nas vreme u subotu posluziti !
Dogovor stoji da pocnemo da se okupljamo na Lidu oko 10:00 -10 :30  ! 
Za one koji bi dosli autom,ili gradskim prevozom, mesto sa kojeg je najjednostavnije da vas prevezemo je rampa za spustanje camaca koja se nalazi odmah do teniskih terena na samom keju.
 Ako ce da pomogne , sa te rampe se leti vrsi organizovani prevoz na plazu. Svuda u krug postoje parking mesta.

Moj telefon je 064-15-13-814 pa ........slobodno :telephone: :telephone: :telephone:

Van mreže BOKAC

« Odgovor #6 poslato: 11, 11, 2009, 14:52:44 »
Svuda u krug postoje parking mesta.

Parking se placa. Da se neko ne zaj..e,pa da neplati.

Posle ce ga saceka cestitka.

Van mreže Danube scallywag

• Dugouhi obalski proždrljivac ( ćevapožder )
  • **
« Odgovor #7 poslato: 11, 11, 2009, 18:08:04 »
Svuda u krug postoje parking mesta.

Parking se placa. Da se neko ne zaj..e,pa da neplati.

Posle ce ga saceka cestitka.

Има море паркинга око зграда који се не наплаћује, па неће људима ваљда сметати да препешаче 50-100 метара :drinks:

Van mreže LSI

• Dunavsko-Savski trbusasti brka...
« Odgovor #8 poslato: 11, 11, 2009, 18:46:42 »
Za one koji bi dosli autom,ili gradskim prevozom, mesto sa kojeg je najjednostavnije da vas prevezemo je rampa za spustanje camaca koja se nalazi odmah do teniskih terena na samom keju.
 Ako ce da pomogne , sa te rampe se leti vrsi organizovani prevoz na plazu. Svuda u krug postoje parking mesta.

Moj telefon je 064-15-13-814 pa ........slobodno :telephone: :telephone: :telephone:

Roberto_S,
Mi se lično još nismo upoznali, ali rado bih se pridružio grupi koja će Vam se verovatno pridružiti, naravno i zbog gulaša i čvaraka, ali i zbog druženja, medjutim, ne na žalost, već na moju veliku radost, u subotu odlazim u Novi Sad da okončam postupak kupovine i da dovučem svoju "ladju" do Batajnice.
Od subote i ja ću biti "brodovlasnik"; sledi registracija, a onda ćemo se češće vidjati družiti na našim vodama.

Želim Vam svima lep provod i što lepše vreme!

Van mreže roberto_s

« Odgovor #9 poslato: 11, 11, 2009, 19:51:27 »

Roberto_S,
Mi se lično još nismo upoznali, ali rado bih se pridružio grupi koja će Vam se verovatno pridružiti, naravno i zbog gulaša i čvaraka, ali i zbog druženja, medjutim, ne na žalost, već na moju veliku radost, u subotu odlazim u Novi Sad da okončam postupak kupovine i da dovučem svoju "ladju" do Batajnice.
Od subote i ja ću biti "brodovlasnik"; sledi registracija, a onda ćemo se češće vidjati družiti na našim vodama.

Želim Vam svima lep provod i što lepše vreme!

Ja sam , u tom slucaju, neizmerno sretan sto Vas nece biti na Lidu ! :drinks: :drinks: :drinks:

Prvo pice ujutru, popicu u ime vaseg sretnog puta i dobro obavljenog posla!

Srecno!!!

Moja Ladja

« poslato: »