Skorašnje poruke

Stranice: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1
Nautičke reportaže / Odg: Vepar u Savi ili ti Novi Sad-Boljevci-NoviSad
« Poslednja poruka vepar poslato danas u 00:22:15 »
Ala brlja sajt opet je neke slike izbacio...
2
Nautičke reportaže / Odg: Vepar u Savi ili ti Novi Sad-Boljevci-NoviSad
« Poslednja poruka vepar poslato danas u 00:18:57 »
Hmmm nije mi malo pre slike okačio... Ajde da probam ponovo.
3
Nautičke reportaže / Odg: Vepar u Savi ili ti Novi Sad-Boljevci-NoviSad
« Poslednja poruka vepar poslato danas u 00:10:12 »
U Nautičkom selu smo se blagovremeno najavili na broj 066 86 37 833 i rezervisali vez i kućicu. Nautičko selo sa vode izgleda stvarno svetski, tako nečega kod nas nema! Ideja je super, ali u praksi je realizacija loša. Selo je postavljeno na spoljnu stranu jake krivine tako da Sava konstantno nanosi ogromne količine granja, smeća i crkotine... Zaposleni nakupljeno smeće na kućicama guraju dva puta dnevno ali to je borba sa vetrenjačama... Restoran je loš, hrana se može pojesti, ali mnogo više smo očekivali. Cene zakupa kućica su smešne 1500 RSD smo platili noćenje.  Kućicu smo iznajmili u želji da jednu noć prespavamo pod klimom i da se okupamo toplom vodom bez štednje  kgk Međutim krevet je bio buđav jer klima curi po njemu, kućica zapuštena i sve je nekako delovalo propalo iako je sve to relativno novo. Tako da smo ipak spavali na brodu. Nemar i katastrofalna nebriga su očigledni... Šteta što nešto tako lepo propada jer je ničije... Opšti utisak koji smo poneli od datle je strašna nebriga, pola kućica se ne izdaje trenutno jer nema ko da ih očisti. A i to što su pustili lokalce da drže čamce je malo neprimereno za takvo mesto. Na obali je prelep ogroman park i baš mirno i tiho, ali nigde ni traga od prodavnice ili neke dodatne usluge. Na pontonima postoji i struja i voda, a vez na par dana se ne naplaćuje, tako da smo dopunili akumulatore i rezervoar za vodu. Na pontonima pored dva tri lepa broda stoje takvi karabudževi da sam se krstio i levom i desnom. U prilogu ću okačiti slike autobus broda, broda sa nogostupima širim od broda ma kao da se neko sprdao kada ih je pravio. Bukvalno sam plakao od smeha kada sam ih video!  ha ha ha lol lol lol. S obzirom da nema baš nikakvih sadržaja jedna noć je taman za posetu ovom mestu...
4
Nautičke reportaže / Odg: Vepar u Savi ili ti Novi Sad-Boljevci-NoviSad
« Poslednja poruka vepar poslato juče u 23:24:40 »
Iako si nam u našem kratkom usputnom susretu ispričao dosta toga o svojoj plovidbi, još lepše je ovako čitati tvoje doživljaje, i gledati fotografije.
Veliki pozdrav za vas troje, posebno za Nadju, koja vodu više voli i uživa u njoj, nego svi mi zajedno  kgk

Hvala na podršci i pozdravima! I nama je bilo baš lepo na pauzi i kupanju na Belegiškim adama!
5
Nautičke reportaže / Odg: Vepar u Savi ili ti Novi Sad-Boljevci-NoviSad
« Poslednja poruka vepar poslato juče u 23:13:09 »
6.Dan ujutru krećemo iz marine i odmah primećujem poznate brodove i na njima Miletu i Bakaru sa suprugama. Zastajemo na samo nekoliko minuta i dogovaramo se da se vidimo za koji dan opet na Dunavu ali negde uzvodnije. Ulazim dosta rano u Savu uplašen pričama o velikom broju glisera i gužvi. Međutim kao što sam i mislio radni dan pre podne nema skoro nikog na vodi... Lagano prolazimo ušće, kalemegdan, BG na vodi mostove razne, ne znam im  ni imena i sve mi je novo i interesantno. Sava mala, mirna i spora! Brzina nam je neočekivno velika krećemo se oko 9 km/h (ako se dobro sećam). Vreme brzo prolazi jer nam je sve novo a ima i šta da se vidi sa vode... Stotinama puta kada sam prelazio Gazelu kolima sam maštario o tome kako ću jednom tuda ispod proći svojim brodom! Želja mi se ostvarila! Nisam mogao da verujem koliko ima kućica i splavova na obalama... Pa to je neverovatno prvih 10-15 km bukvalno nema slobodnog mesta ni na jednoj obali! Kućice variraju od velelepnih plutajućih vila pa do skarabudženih šupa na buradima. Da se primetiti da što se više udaljavamo od Beograda kućice su sve skromnije... Na obalama ima izgrađenih bukvalno zamaka, nekih već na granici kiča i neukusa. Prolazimo i pored nekoliko prekrasnih brodova, bas mi se sviđaju. A video sam i žuti brod koji stoji jakoooo dugooo na oglasima, sada po već smešnoj ceni, garant nešto nije u redu sa njime kada se ne prodaje... Ada međica sva načičkana, tek kod Umke i Baričke ade ima mesta gde bi se moglo pristati a da nisi nekome u dvorištu. Kod ostružnice (ako nisam pobrkao mesto) se gradi ogroman most, gradilište je baš impozantno. Nisam primetio baš neka lepa mesta sa plažama, očigledno toga ima smo na Dunavu i to uzvodno od BG. I taman kada nam je dosadila vožnja ugledasmo nautičko selo Biser Boljevci u daljini.
6
Galerija - Gallery / Odg: Stari Slankamen - danas
« Poslednja poruka MiletaStamat poslato juče u 21:21:13 »
Kao i uvek kod vas je lepo druženje, a uvek ima  šale i šege  kgk 114.

Pozdrav za celu ekipu,
7
Galerija - Gallery / Odg: Stari Slankamen - danas
« Poslednja poruka Dora poslato juče u 19:41:17 »
I gnušanjem, dodao bih :)
8
Galerija - Gallery / Odg: Stari Slankamen - danas
« Poslednja poruka LSI poslato juče u 17:57:27 »
С индигнацијом одбацујем такве инсинуације!

(Јој, како сам ово лепо рекао!)
9
Vesti sa Portala / Радови на Бајском каналу
« Poslednja poruka Zox poslato juče u 17:36:44 »
Како се код нас планирају радови на Безданској и Бајској преводници и на каналу Баја до српско-мађарске границе, тако се и са њихове стране планирају радови како би овај канал са својом инфраструктуром био функционалан и плован.

https://www.visithusrb.com/sr/multimedijalni-izveshtaji/zhivimo-u-veoma-lepom-kraju-1157
10
Vesti sa Portala / Обнавља се устава Деак у Мађарској
« Poslednja poruka Zox poslato juče u 17:21:54 »
Обнавља се устава Деак код Баје у Мађарској

https://www.visithusrb.com/sr/vesti/ekonomija/obnavlja-se-ustava-deak-2156
Stranice: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10