Skorašnje poruke

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10
71
Danas konačna odluka....idemoooo

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

72
Regate, druženja, susreti... / Odg: cetvoroclana ekipa "LAKO CEMO" plovidba 2024 - prikljucite se
« Poslednja poruka mesechar poslato 27, 01, 2024, 11:40:18 pre podne »
silno se zabavljam gledajuci vas na TIK TOKU  kgk
73
Malecni Oglasi / Prodajem Hondu 25 KS
« Poslednja poruka MiletaStamat poslato 26, 01, 2024, 21:46:17 posle podne »
Prodajem Hondu 25 KS, duga čizma, elektro paljenje, u odličnom stanju. 
Honda je u mom vlasništvu nešto više od 4 godine. Redovno je održavana i servisirana kod proverenih majstora.
Svakog novembra čamac sa Hondom je vadjen iz vode i smešten u zimovnik na suvom, u aprilu se vraća u Dunav i počinje sezona.
U novembru je uradjen servis menjača, zamenjeni su svi semerinzi, montiran novi impeler, iako je i stari bio dobar, sipano novo menjačko ulje.
Honda se prodaje sa jednoručnom orginal Honda komandom i pripadajućom elektroinstalacijom.
Motor poseduje uredne papire, odjavljena je iz plovidbene dozvole.

Vise slika i kontakt preko oglasa:
https://www.kupujemprodajem.com/plovni-objekti/motori-brodski-i-vanbrodski/honda-25-ks/oglas/162040614?utm_source=kp&utm_medium=interfejs&utm_campaign=social_share&utm_term=link&utm_content=oglas


Snimak rada motora:

74
Regate, druženja, susreti... / Odg: cetvoroclana ekipa "LAKO CEMO" plovidba 2024 - prikljucite se
« Poslednja poruka Bakara poslato 26, 01, 2024, 12:47:51 posle podne »
Svaka čast za planove, srećno!  114

Ranije sam pratio youtube kanal još dok si plovio "Švrćom", metalnim kabinašem sa krmenom kabinom. Mnogi nisu imali prilike da plove kanalima, kao ni ja još uvek, pa je lepo videti kako to sve izgleda...

Nastavljam da pratim na TikTok-u, evo link ako nekome zatreba:
https://www.tiktok.com/@lako.cemo
75
Malecni Oglasi / Odg: P: Brodski motor Oldsmobile V 8
« Poslednja poruka MiletaStamat poslato 26, 01, 2024, 11:10:56 pre podne »
Motor je prodat, može oglas u arhivu.
76
Regate, druženja, susreti... / Odg: cetvoroclana ekipa "LAKO CEMO" plovidba 2024 - prikljucite se
« Poslednja poruka Losmi poslato 24, 01, 2024, 12:11:06 posle podne »
Pratim vas na TikToku, odlicni ste! Vraca me to u neke stare dane kada se tako natenane plovilo i provodilo celo leto na vodi.

Propisno uzivate i plan vam je odlican. Nadam se da ce mi vreme i obaveze jednom dozvoliti ovakvu turu. Prosle godine nisam potrosio ni ceo rezervoar goriva.
77
Regate, druženja, susreti... / Odg: cetvoroclana ekipa "LAKO CEMO" plovidba 2024 - prikljucite se
« Poslednja poruka Labud 1258 poslato 23, 01, 2024, 09:27:04 pre podne »
Pa vi ste gospodo moji idoli. Imate plan za celo leto.
Jednog dana, i moj plan će biti takav  56568
78
Regate, druženja, susreti... / Odg: cetvoroclana ekipa "LAKO CEMO" plovidba 2024 - prikljucite se
« Poslednja poruka Barba Dule poslato 21, 01, 2024, 15:56:51 posle podne »
Jedva čekam...nek nam je bistro i srećno....
79
Regate, druženja, susreti... / cetvoroclana ekipa "LAKO CEMO" plovidba 2024 - prikljucite se
« Poslednja poruka cira58 poslato 21, 01, 2024, 15:45:45 posle podne »
         Prosle godine ekipa sastavljena od 4 clana Lako Cemo plovila je Dunavom kanalima DTD i Tisom. Na tik toku ima i zapisa i mnogi su pratili jednomesecnu plovidbu ove ekipe. Ekipa je sastavljena Cira, Dule, DJole svi iz marine Karaburma i Toma iz privatne marine. Za ovu godinu jos nije usvojen plan plovidbe ali na dan slave SVETI SAVA dogovoricemo se gde i kako. Ja kao organizator i covek koji veci deo provodi na rekama napravio sam planove pa cemo naknadno objaviti sta smo odlucili.   
          1. Tamis uplovljavanje od 13 maja i boravak tokom cele godine. Plovidbe od Panceva do Opova.     
          2. OD 15 maja pustanje Dunavom prema Ramu a 17 juna uplovljavanje u kanal DTD Plovidba kanalom je od 6h do 12h a onda odmor i pecanje u kanalu druzenje sa prijateljima koji imaju objekte na kanalu (Djakon, Mirce ...) Kanalom ploviti 5 dana jer 22 juna izlazimo na kanalsku prevodnicu Novi Becej. Od 22 juna pa do 24 juna boraviti u marini Gradiste kod Pište. 25 juna isploviti i drzati se plana 4
          3. Drugi deo tima (verovatno Djole i Toma) 19 juna krecu uzvodno Dunavom prema Belegisu gde i noce. Sutradan nastavljaju put i ulaze u Tisu pristaju u Titelu noce kupuju burek i ujutro nastavljaju do brane Novi Becej. Nocenje ispred brane pecanje soma a sutradan 22 juna uplovljavaju u marinu Gradiste i prikljucenje ekipi sa Rama. A  onda primeniti plan 4.
          4. 25 juna isplovljavanje iz marine Gradiste i ulazak u kanal kod Beceja duzine 90 km prema Bogojevu. Tog dana stici u Srbobran nociti kao i sledeci dan provesti u ovom lepom gradicu. A 27 juna nastaviti prema Karavukovu odnosno prevodnici Bogojevo. Tu ispred prevodnice nociti a ujutro je preci i zapoceti spustanje Dunavom prema Beogradu. Ostatak puta kako ko, ko  zuri ima dobar tok a ko ne uzivati u ovom delu Dunava.
          5. Ova varijanta dolazi u obzir ukoliko prevodnica Bezdan radi jer prosle godine nije radila. A i dogovarati se sa ostalim clanovima ekipe. Ovaj deo Dunava je najlepsi i treba doziveti Sebas Fok jesti najbolji paprikas a onda izlaskom na Dunavom sledi najlepsi deo putovanja plutanjem prema Beogradu. To pustanje bi bilo negde 3, 4  jula ...
          6. Tekija 15 juna isploviti i krenuti nizvodno od Beograda prva stanica bi bila smederevska ada, a drugi stojkova ada ili zilava. Tu se sastati sa Cirom a ujutru 17 juna ploviti do Golupca snadbeti se gorivom popiti kafu prespavati. 18 nastaviti plovidbu do Donjeg Milanovca odnosno reke Porec u kojoj nociti. Vec rano ujutro proci kazane i doci do Tekije u kojoj biti 3 dana. A potom povratak i stajanje sledecim redom. Hajducka vodenica, Donji Milanovac, Brnjica, Veliko Gradiste ili srebrno jezero, Gaj, ada DJoka i BGD. Ploviti od 6 sati do 12 a onda odmarati uz pecanje. Zadrzavanje po potrebi negde vise negde manje.
         7. Ovaj plan za Ciru ne vazi jer je on vec dugo na vodi. 17 jun polazak iz marine Karaburma prema Savi i plovidba do Baricke ade, nociti a onda nastaviti prema Proovu. Prespavati a vec sutra se usidriti u Sapcu i tu provesti 3 dana. 22 juna doci do Sremske Mitrovice obici je, nociti a sutradan doci do konacnog odredista Drina. Provesti nekoliko dana a zatim zapoceti lagano spustanje prema BGD.
         8. Ova varijanta je medjunarodna i primenjuje se posle plana 3. Naime posle marine Gradiste krece se uzvodno Tisom i prva mesta za odmor su Ada i Mol. U tim lepim mestima nociti a ujtro nastaviti prema Senti i na plazi kod mosta prenociti i upecati neku deveriku ? Sutradan uploviti u Kanjizu i spremiti se za sutrasnji polazak za Segedin, tamo biti 3 dana a potom sledi povratak nizvodno.
          Odluku ce mo doneti ovih dana pa ko je voljan moze se prikljuciti timu sa bilo kog mesta gde se zatekne.
          na tik toku cira ima snimaka od ranije a isto i na tik toku Barba.
                                                                                                                             
80
E - shop / Odg: Broddic
« Poslednja poruka deda poslato 19, 01, 2024, 08:24:10 pre podne »
........................
Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10