Skorašnje poruke

Stranice: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1
Ako neko zna ... / Odg: Kupovina plovila i prenos vlasništva
« Poslednja poruka mesechar poslato danas u 14:08:53 »
@ Zox, slažem se ja sa tobom i ja sam im to tvrdio i rekao ali nisam uspeo da ih ubedim pa mi je lakše bilo da im dam plovidbenu nego da se natežem sa njima! Doduše jednom sam prošao bez toga jer sam rekao jednoj mladoj i nacifranoj pravnici da po pomorskom zakonu kad je brod na vodi sva dokumenta moraju biti na njemu i ona je to progutala tj. rekla je: Ah, pa da tako je!!! Srbija zemlja čuda!😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 e iskrivio sam se i sta kazes po pomorskom zakonu😂😂
Ma trebo si da se pozoves na Ridjobradog 😂
 hi
2
Ako neko zna ... / Odg: Kupovina plovila i prenos vlasništva
« Poslednja poruka sceka poslato danas u 13:56:51 »
@ Zox, slažem se ja sa tobom i ja sam im to tvrdio i rekao ali nisam uspeo da ih ubedim pa mi je lakše bilo da im dam plovidbenu nego da se natežem sa njima! Doduše jednom sam prošao bez toga jer sam rekao jednoj mladoj i nacifranoj pravnici da po pomorskom zakonu kad je brod na vodi sva dokumenta moraju biti na njemu i ona je to progutala tj. rekla je: Ah, pa da tako je!!! Srbija zemlja čuda!

 hi
3
Ako neko zna ... / Odg: Kupovina plovila i prenos vlasništva
« Poslednja poruka Zox poslato danas u 13:25:54 »
Сигуран сам у тврдњу коју наводим. 

Јавни бележник овером исправе потврђује ПОТПИС странака, и не одговара за садржину исправе сходно члану 11 став 2 Закона о оверавању потписа, рукописа и преписа.   У прилогу је слика полеђине овереног купопродајног уговора.

Члан 11 став 2 Закона о оверавању потписа, рукописа и преписа:
- Јавни бележник није одговоран за садржину поднете исправе, нити је дужан да утврђује да ли подносилац има право да потпише поднету исправу. 


Закон о оверавању потписа, рукописа и преписа: www.paragraf.rs/propisi/zakon_o_overavanju_potpisa_rukopisa_i_prepisa.htmlУ западној Европи за купопродају чамца није потребна ни овера јавног бележника. Уговор се сачини у одговарајућој форми, продавац и купац се потпиши и са уговором одеш у капетанију и региструјеш га на своје име. Тако је и са аутомобилима, прикључним возилима...4
Ako neko zna ... / Odg: Kupovina plovila i prenos vlasništva
« Poslednja poruka sceka poslato danas u 13:11:48 »
... Код јавног бележника није потребно показати на увид пловидбену дозволу, нити доказ о власништву.

@Zox, ovo mi je neverovatno jer su meni za ovlašćenja za transport i registraciju tražili a kamoli kod kupo-prodajnog ugovora sigurno je da moraju da traže jer tako proveravaju da je neko stvarni vlasnik!

 hi
5
Oprema / Odg: Garmin stiker 5 ili Lowrance elite 7 chirp
« Poslednja poruka Drivee poslato danas u 12:13:16 »
Momci, ribe ima ali vi morate da naucite da se udica baca ribi ispred usta a ne iz repa :D Salu na stranu, narucio sam Garmin Stiriker 4cv.
CV ce mi dati bolji pregled dna a sto se tice ribe, netreba ja ribu ni da vidim , vec da vidim dno i po tome zakljucim da li je tu moze biti ili da li je to staniste neke ribe ili ne. Sonar stize sutra pa.. probacemo malo. On ima GPS i mogu praviti mape tj karte, oznacavati mesta.
 Cena 230.
6
Metalni čamci / Odg: Od virtuale do reale IV
« Poslednja poruka Zoran T poslato danas u 11:14:35 »
Epoksi osnovna...
7
Oprema / Odg: Garmin stiker 5 ili Lowrance elite 7 chirp
« Poslednja poruka DuleN poslato danas u 11:10:35 »
I to sto kazes...
8
Nautičke reportaže / Odg: I opet Tikvara
« Poslednja poruka vepar poslato danas u 11:09:04 »
Nisam tuda prosao, ja sam kretao iz Novog Sada pa uzvodno. Ali ću uskoro kada budem išao ka Tisi...
9
Metalni čamci / Odg: Od virtuale do reale IV
« Poslednja poruka Zoran T poslato danas u 10:54:02 »
Jeste Vuk...iznutra co2 a spolja rutelna...taban 3mm a bokovi po projektu 2,5mm ali posle nedelju dana cekanja narucenog materijala (ne pitaj) stigle u potrebnoj dimenziji table ali u debljini od 2.7mm...slično je bilo i s ostalim...trazis valjane profile oni ti nude secene ili savijane i tako...bez sublera na stovarista nemoj da ides..
10
Oprema / Odg: Garmin stiker 5 ili Lowrance elite 7 chirp
« Poslednja poruka zankiki poslato danas u 10:53:49 »
Neće pokazati ribu jer ribe nema  lol lol lol
Stranice: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10