Nautika opšta... > GPS

Garminove mape

<< < (2/7) > >>

poljo:
Da li ce Pero da se javi sa tacnom informacijom ? Cekam , cekam,cekam

broker975fx:
Pa nije samo Dule sa legalnim mapama i ja je imam legalnu - nekako mi zaista nije bilo uredu da barem simbolično nagradim trud za izradu istih - jbg ipak je to domaća pamet.

poljo:
Ej , ajd da odmah zavrsimo sa tim ko ima legalne a ko ima nekakave druge mape inace odosmo u ....kao i uvjek .Ko god da ima neki uredjaj na njemu su dosleneke karte , znaci negdje je to legalan uredjaj .  ha
 Super je ako ce se moci napraviti besplatan upgrade uredjaja ko zna gdje kupljenih sa ko zna kakvim kartama. ...ili nisam dobro shvatio ?

Pera GARMIN:
Evo i mene da pojasnim,
još od prošle godine kartu SCG Route dajemo uz nautičke GPS uređaje kupljene kod nas.

Svaki kupac nautičkog uređaja uz spravu dobije i SD karticu sa kartom, i papir sa registracijom na kome se nalazi i serijski broj uređaja koji je validan za download update-a, jer svaki tako prodati uređaj unosimo u bazu registrovanih korisnika, bez obzira što nije isporučen i CD. DakleM Dule do pola (ni)si u pravu: za update se unosi ili CD broj, ili serijski broj uređaja koji je registrovan kod nas u bazi. Što i dalje znači da pravo na besplatan update imaju samo legalni korisnici karte, svejedno da li su kartu kupili na CD-u, ili su je dobili uz uređaj sa registracionim listom.

Nismo odustali od daljeg razvoja karte, posebno ne nautičke. Čekamo da Plovput obradi sveže podatke (nova linija obale, zone dubine i sl.) i zvanično ih objavi, pa ćemo ih i mi smestiti u naš update!

poljo:
Ja sam malo tupav pa ucim na primjerima... Kupio sam germin uredjaj xxx ali u ...nekoj drzavi . Dobio sa njim karte , kablove , cd ,bla bla bla . Znaci sasvim regularan i verifikovan uredjaj kupljen ali ne u BG . Ja nemam pravo na update dok ne kupim CD ?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju