NAUTIČKI E-SHOP > Nautičke radnje

ISA Nautika

(1/3) > >>

Pera GARMIN:
Otvorena je nova prodavnica u komšiluku (makar nama sa "donjeg" dela beogradskog Dunava). Naš kolega iz marine Lepi Mika je tokom zime jedan od svojih servisa u Dimitrija Tucovića 17a (kod podvožnjaka ispod Ruzveltove, odmah do pumpe) pretvorio u simpatičnu prodavnicu nautičke opreme.

Ponuda opreme je zasnovana na već poznatom asortimanu novosadskog Gros Inox-a koja obuhvata dobru kombinaciju Motomarine, Trem, Osculati i Vetus opreme, Parsun vanbrodskih motora i HEMPEL antialgina i farbi. Pored toga izloženi su i najtraženiji GARMIN uređaji (Fishfinder-i, GPS-ovi, VHF radio stanice...), GLOMEX antene (VHF, TV i nosači),  kao i VICTRON uređaji (solarne ploče, kontroleri punjenja solara, punjači, inverteri, Cyrix releji, akumulatori, inverter...)

Na proširenju ponude se radi uveliko, pa očekujemo i WEST System epoxi, SABA PU lepila i diht mase, širu ponudu Inox okova i šrafova, vanbrodske motore drugih proizvođača (Honda, Yamaha), kao i najtraženije domaće čamce: Big Foot i Tri Princeze.

Ispred radnje je obezbeđen parking, a lako se dolazi iz bilo kog pravca: od Vukovog spomenika ka bogosloviji prvi semafor posle nadvožnjaka desno (oštro) dole do male pumpe u D.Tucovića - na tom semaforu se može i levo iz pravca Bogoslovije; sa vrha Bulevara Kralja Aleksandra (nekada Revolucije) - niz Batutovu ulicu do gradske bolnice, pa levo u D.Tucovića; a sa auto puta kroz Kneza Miloša, niz Takovsku do Cvijićeve pa desno ka Ruzveltovoj...

Verujem da će do Beogradskog sajma nautike (6-10.4.2012) ponuda (a i potražnja) značajno porasti :)









mesechar:
Isa je do skoro radio prodaju i servis kineskih motocikala i prilično su mu poslovnost opljuvali na moto forumu vlasnici kineskih motocikala koji su imali posla sa njim..

Pera GARMIN:
Verovatno znaš i neki razlog ?

Kapetan:
fala Bogu da ima nesto i u krugu od 3 km od Visnjice ... prva sledeca radnja je na adi ciganliji ... pero vidi sa covek dal ce se aktivira pa da mu otvorimo poseban podforum !

bugi:
Odlicno...sad vise necu morati preko mosta po bitvu ili bovu...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju