Nesto gledam ova dva nauticka foruma...
I stvarno mi mnoge stvari nisu jasne.....
ja ne forsiram nigde sajt, mozes pogledati da su svi apeli i slicno bez imena "Moja Ladja"...
sto se tice stava da li ce neko doci u visnjicu ... nauticki klub zemun je najavio dolazak u visnjicu (pregovori vrseni preko zorana). znacemo vise za par dana, kao privremeno resenje po meni akcija je samo zbog toga uspela, a da ne pominjemo kakav je osecaj kod ljudi cijih camaca nema koji znaju da ce neko u vinci , grockoj , smederevu mozda videti neki camac....
druga agcija skupljanja plovila koju si sam zapoceo je vec dala neocekivanih rezultata .. danas sam se par puta cuo sa grockom oko kooordinacije njihopve FB strane i naseg sajta i kako cujem a evo i citam ima rezultata locirani su neki camci...
ne vidim da smo mi koji smo otisli ono vece na 4 juli ispali budale, ako ne nista bili smo pored dede, a to je sasvim dovoljno ... sva sreca da nismo morali da se angazujemo ... a moglo se desiti ...
ujedno slazem, se oko hvalospeva mada ih ne videh, niti zelim da ih vidim.. a slazem se i oko spasavanja tudjih camaca tu treba biti oprezan... jer zaista moze iz najbolje namere doci covek u veliki problem ...
jedino sto nismo uspeli da stopiramo to je skok cena ...
sto se kurseva tice , dao sam javni poziv dva puta u zadnje 4 godine za spasilastvo na vodi.. besplatni kurs... niko se nije javio .... iskreno postavljacu dok se ljudi ne jave...