Opšta...Tu smo... > POTRAGA ZA UKRADENIM STVARIMA I MOTORIMA
Sta uraditi nakon kradje pente, opreme ili daleko bilo plovila
budens72:
Ja jesam napisao VEĆINA ,ali to naravno ne znači SVI. Znam ja da ima izuzetaka i da postoje ljudi koji rade svoj posao savesno i pošteno i izvinjavam se upravo tim ljudima,ali moja iskustva su takva da sam morao da ovako reagujem,a svaka čast onima koji nisu u VEĆINI koju sam pomenuo
IBOGI, nisam znao da postoji takva služba,a kad prvi put ponovo doživim loše iskustvo sa policijom,obratiću se upravo njima,hvala za informaciju :good:
IBOGI:
Kapetane. Tvoja prica o NN lesu je sigurno tacna. Glavni razlog takvog slucaja je najverovatnije protok od 20 dana u vodi. Inace, kada se pronadje utopljenik odmah se posalje svima RASPIS sa opisom lesa. U ovom slucaju verovatno je bilo dosta promene i nedostatka odece pa nije mogla da se izvrsi identifikacija.
Ako je penta ukradena u Pancevu vrlo lako moze sa falsifikovanim papirima da se legalizuje u Beogradu, a osnovni razlog je sto kapetanije nemaju uvezani racunarski sistem. Znam da Kapetanija u Boegradu intezivno radi na tome i vrlo brzo ce se mnoge stvari promeniti. Ovo ti pouzdano izjavljujem, a najvise zato sto sam u komisiji za izradu Zakona o unutrasnjoj plovidbi, ali o tome cete svi biti, nadam se, aktivni ucesnici preko ovog foruma.
Na BLOKADU dolazim iskljucivo privatno i snosim sve posledice zato sto sam siguran da je u pitanju PRAVDA i ISTINA. Istina je da smo svi u ovoj Srbiji, koji volimo vodu i plovilam do tih plovila dosli teskom mukom.
Kapetan:
--- Citat: IBOGI 05, 05, 2009, 00:02:47 pre podne ---Kapetane. Tvoja prica o NN lesu je sigurno tacna. Glavni razlog takvog slucaja je najverovatnije protok od 20 dana u vodi. Inace, kada se pronadje utopljenik odmah se posalje svima RASPIS sa opisom lesa. U ovom slucaju verovatno je bilo dosta promene i nedostatka odece pa nije mogla da se izvrsi identifikacija.
Ako je penta ukradena u Pancevu vrlo lako moze sa falsifikovanim papirima da se legalizuje u Beogradu, a osnovni razlog je sto kapetanije nemaju uvezani racunarski sistem. Znam da Kapetanija u Boegradu intezivno radi na tome i vrlo brzo ce se mnoge stvari promeniti. Ovo ti pouzdano izjavljujem, a najvise zato sto sam u komisiji za izradu Zakona o unutrasnjoj plovidbi, ali o tome cete svi biti, nadam se, aktivni ucesnici preko ovog foruma.
Na BLOKADU dolazim iskljucivo privatno i snosim sve posledice zato sto sam siguran da je u pitanju PRAVDA i ISTINA. Istina je da smo svi u ovoj Srbiji, koji volimo vodu i plovilam do tih plovila dosli teskom mukom.
--- Kraj citata ---
IBOGI korisniji si nam da pises zakone nego da te posle prozivaju sto si dosao :)
nego ovo oko kapetanije ajde vidi neka pojednostave proceduru kada jednom motor udje u zemlju tipa usao motor i pera ga koristi ...oce pera da mi ga proda odem sa njim u kapetaniju i zavrsimo posao za 10 min i motor u mojoj novoj plovidbenoj ... i sve platimo tamo ... isto da bude za camce ... a ne da se zezamo te opstina, te amss, te ovo te ono ... sve bre zavrsimo u kapetaniji i milina...
zorter:
--- Citat: Kapetan 04, 05, 2009, 21:43:17 posle podne ---ja moram reci da su mi Skipper , IBOGI i dzzoran (mislim da je i on policajac) promenili drasticno misljenje o policiji , .....
--- Kraj citata ---
I meni takodje. E da nam je vise takvih :police:. Da je bar pola :police: sastava ovakvih, gde bi nam bio kraj.
IBOGI:
Opet vam svima ponavljam.
Kada pocnemo izradu Zakon o unutrasnjoj plovidbi obecavam da cu sve predloge staviti ovde na forum i o svakom clanu Zakona davacete svoje misljenje. Tek konacan zakljucak ce uci u proceduru. Bio bih veoma zahvalan da sto vise clanova da neki predlog. Mislim da ovde ima dosta kvalitetnih ljudi koji znaju sta ih muci na vodi.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju