Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Potrebna pomoć - septembarski vikend na vodi

(1/2) > >>

LSI:
Prvog vikenda u septembru doći će mi nekoliko kolega i koleginica iz naših kancelarija u Zagrebu i Škofjoj Loci.
Kao domaćin, trebalo bi da im pripremim neki program.
Ako već moram da budem "animir dama" (ali muškog pola, još uvek) onda bih da to učinim na neki način koji bi i meni omogućio da uživam.

Razmišljam o tome da grupu koja bi brojala oko 20-tak osoba (većinom ženskog pola) prebacimo Dunavom do restorana "Sidro" kod beščanskog mosta, tako da tamo stignemo u ranim popodnevnim satima i da tamo provedemo veče.

Da li neko zna da li neki od ovih turističkih brodova koji voze turiste izmedju Ade i hotela "Jugoslavija" prihvata i neke drugačije aranžmane - npr. ovako nešto?
Znam da sada imaju i sobe u svom hotelu i onom u komšiluku pa bi to moglo da bude lepo veče uz tamburaše i izvrsnu hranu.
Ako neko poznaje nekog od vlasnika ovih turističkih brodova ili zna kontakt telefone - bio bih zahvalan na informaciji.


Ili bi možda mogli da uradimo nešto sasvim drugo?
Sa četiri-pet ladja u vlasništvu naših forumaša mogli bismo čitavu grupu da prebacimo do Lida ili Bele stene i da tamo uz roštilj, kotlić i ostale piknik specijalitete provedemo dan u prirodi.
Da li bi neko od forumaša bio zainteresovan za ovakvo druženje?

mossi:
Napravite vi roštilj.. ma gde.
Prošao sam kroz kuhinju i neke nuzprostorije Sidra, popio pivo i nastavio.  :shout:
Pošto vi dolazite vodom, mogli bi i vi "pogrešiti", a to bi bila velika blamaža za poslovne partnerke.  :suicide:

broker975fx:
Druže LSI ja već neko vreme to radim, u subotu sam imao turu do Vinče za ekipu od 20 ljudi, imao sam i te varijante Lida i roštilja ili riblje čorbe za ekipe iz nekoliko hostela. Ako su tako veće grupe dva tri odgovarajuća brodića uvezana su se pokazala kao ok kombinacija. Naravno može se napraviti i dogovor sa brodom Kovin, Sironom, Topčiderkom, Dunavskim biserom ili jednim od mnogobrojnih katamarana ali cena za tako nesto nije nimalo mala jer se njima najviše isplate slavlja i masovni obilasci grada. Malo je nezgodno kod tih varijanti jer nemaš predstavu kakvo će vreme biti a većina ljudi na brodiću voli da se vozi isključivo po idealnim uslovima druga stvar je da treba da paziš da ih ne smoriš sa vožnjom preterano a najbolja varijanta je odvesti ih na neku vožnju od max 2-2,5 sata a vratiti ih kombijem. To ti kažem jer većina popije pa je onda frka na brodu prevelika - muka povraćanja upadanje u vodu i sličene ne dopustive gluposti 

LSI:
Eh, šta ti je naš forum - da ga nemamo, trebalo bi ga odmah izmisliti!

Brokeru, ovo ja zovem informacijom iz prve ruke.

Možemo li o svemu da popričamo telefonom, da ne zamaramo ljude?
Ako se bilo šta dogovorimo i ako nešto uradimo, možemo da napravimo kratku reportažu.
Čuj - kratku! Ako je ja budem pisao, kako da bude kratka?

Moji telefoni za kontakt su: 063 209 497 i 064 1101 049.

Đole:
Prijatelju ja upravo radim na organizaciji susreta ucesnika radnih akcija sa prostora bivse SFRJ, pa nam je ideja da nase goste provozamo rekom. Obisao sam neke od tih brodova i recimo Kovin prima do 50 putnika a cena je 12000 dina. na sat, obzirom da meni ne odgovara taj brod nisam uzeo njihov kontakt telefon. Brod Zlatno srce prima od 130 do 150 osoba njihova cena po satu je oko 800 evra, kontakt osoba je Petar Tojagic mob. 069/841-3700. danas bi trebao da se sastanem sa covekom iz firme River Skipper koliko vidim oni u svojoj floti imaju vise brodova, brodom Danka i Karpe Diemom sam i licno upravljao i brodovi su ok, neznam kako se krecu cene za iznajmljivanje ali veceras cu imati vise informacija pa javljam
Pozdrav

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju