NAUTIČKI E-SHOP > Nautičke radnje

Rabat u Svetioniku

(1/3) > >>

Dule:
Razgovarao sam sa vlasnikom Svetionika.
On kaže da je obećao rabat ali da su potrebne neke članske karte ili...
Na kraju smo se dogovorili da mu dostavim spisak zainteresovanih za kupovinu uz popust u Svetioniku.
Ko želi neka se prijavi ovde. Ime, prezime i JMBG.
Do kraja sleće nedelje će trajati prijava a ja ću mu spisak dostaviti. Svi sa tog spiska će steći pravo na popust. To je njegov uslov.

sceka:
Dobar trgovac!!!  :suicide:

Kapetan:
cek bre pa ja od kada znam za Svetionik on daje rabat ??? Dule jesi siguran da se radi o Svetioniku koji se nalazi cim prodjes ulaz na adu pa skrenes levo pa na krivini preko puta nekog servisa za kola? Stalno covek daje rabat , zadnji put na Belgrade Boat SHowu sto je bilo pre nekih mesec dana ...

captjerry:
Uvek je on nama davao rabat, samo je to sve nesto bez veze objavljeno...

sceka:
Ne razumem te price oko rabata za clanove foruma. To je budalastina. Svaki pravi trgovac ce naci nacina da privuce kupce bez obzira na forume, udruzenja i sl.

Ja sam na primer kupio nesto u SVB u Bremenu i odmah su me pitali da li sam njihov clan i da li hocu da postanem, od tada mi redovno stize na mail newsletter-i sa akcijama. Slicno je bilo i u Conrad-u gde uz clansku kartu dobijam razne povlastice, recimo produzenu garanciju za godinu dana.

Trgovci ce iskoristiti forum recimo za reklamu novih proizvoda i akcija i ko dodje u radnju da kupi pokusace na razne nacine da ga privuce da dodje opet i to je sve, kakav crni popust za clanove foruma, popusti se daju za stalne musterije!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju