Autor Tema: VARALIČAR.COM druženje u Apatinu by mossi  (Pročitano 5079 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže mossi

  • Drekavac sa Srednjih voda
  • ********
  • Poruke: 3179
  • Pol: Muškarac
  • Somborac
    • VARALICA II - AP323A
    • APATIN-Kampovanje-Pecanje-Plovidba
  • Brod tip: Pecaroški alu
  • Marina: Apatin
  • Veličina: 5.5m
VARALIČAR.COM druženje u Apatinu by mossi
« poslato: 05, 03, 2011, 20:29:52 posle podne »
Treću godinu za redom organizujem druženje u Apatinu za ekipu sa Varaličar.com
Druženje je tradicionalno 1. nedelja u februaru, pomerena za istu ali u martu!  :lol:

Sve je spremno za sutra, a ovako izgledaju kotlići koji će se kuvati sutra:



Ostaje da se dodaju još neki tajni sastojci i biće opet ona stara: Al se nekad dobro jelo, baš!  :)

Slike sa druženja preksutra!  :taunt:

Van mreže mossi

  • Drekavac sa Srednjih voda
  • ********
  • Poruke: 3179
  • Pol: Muškarac
  • Somborac
    • VARALICA II - AP323A
    • APATIN-Kampovanje-Pecanje-Plovidba
  • Brod tip: Pecaroški alu
  • Marina: Apatin
  • Veličina: 5.5m
Odg: VARALIČAR.COM druženje u Apatinu by mossi
« Odgovor #1 poslato: 05, 03, 2011, 20:30:43 posle podne »
Kuva se za do 50 ljudi!  :suicide:

 :lol: :lol: :lol:

Van mreže ПЕЦОВ

  • Veliki Rovac
  • ******
  • Poruke: 649
  • ај на ВОДУ
Odg: VARALIČAR.COM druženje u Apatinu by mossi
« Odgovor #2 poslato: 05, 03, 2011, 20:56:47 posle podne »
otkud da se spremaju kotlici dan ranije?kako god vreme da kaze sezona je pocela

Van mreže mossi

  • Drekavac sa Srednjih voda
  • ********
  • Poruke: 3179
  • Pol: Muškarac
  • Somborac
    • VARALICA II - AP323A
    • APATIN-Kampovanje-Pecanje-Plovidba
  • Brod tip: Pecaroški alu
  • Marina: Apatin
  • Veličina: 5.5m
Odg: VARALIČAR.COM druženje u Apatinu by mossi
« Odgovor #3 poslato: 05, 03, 2011, 21:25:48 posle podne »
Tiberiusa-kuvara znam i družim se sa njim skoro 15 godina.
Najbolji je kuvar ribljeg paprikaša, a ovde kuvamo svi.
Njegovi paprikaši su od ocene 8 do 10+
Čovek sam svake godine potroši 6-7kila mlevene paprike!

Riba je danas očišćena, isečena, rasporedjena i doliveno je vrlo malo vode i još manje kuvanog paradajza. VRLO MALO!
Veliki kotlić za 20 osoba sporo provri, pa se riba dinsta dok ne baci ključ.
Zato se stavlja vrlo malo k.paradajza da se riba ne raskuva za 40-tak minuta paklenog kuvanja!

Osim toga zar ti nisi informisan, najbolji se paprikaš kuva od Baje (HU) pa do Bogojeva (SR). 100km toka Dunava!  :taunt:

Priče o svetskim prvacima ostavite na stranu.
Ovde se na paprikašu odrasta, živi i umire!  :taunt:

 :drinks:

Van mreže zoki novus

  • Predsednik ф odeljenja
  • Drekavac sa Srednjih voda
  • *********
  • Poruke: 2981
  • Pol: Muškarac
    • Nemo
  • Brod tip: Carver
  • Marina: Ada Ciganlija VK Partizan
  • Veličina: 33ft
Odg: VARALIČAR.COM druženje u Apatinu by mossi
« Odgovor #4 poslato: 05, 03, 2011, 21:33:16 posle podne »
a cemu sluze ti riblji mehurovi? :tenk:

Van mreže mossi

  • Drekavac sa Srednjih voda
  • ********
  • Poruke: 3179
  • Pol: Muškarac
  • Somborac
    • VARALICA II - AP323A
    • APATIN-Kampovanje-Pecanje-Plovidba
  • Brod tip: Pecaroški alu
  • Marina: Apatin
  • Veličina: 5.5m
Odg: VARALIČAR.COM druženje u Apatinu by mossi
« Odgovor #5 poslato: 05, 03, 2011, 21:37:23 posle podne »
Upravo za to: da bi se postavilo pitanje i dalo povoda da se nešto kaže.  :lol:
A šta se sve može reći.. bolje da vam ne govorim.. ha ha ha ha

Znači iz fazona.. UVEK neko pita..  :yahoo:

 :drinks:

Van mreže mossi

  • Drekavac sa Srednjih voda
  • ********
  • Poruke: 3179
  • Pol: Muškarac
  • Somborac
    • VARALICA II - AP323A
    • APATIN-Kampovanje-Pecanje-Plovidba
  • Brod tip: Pecaroški alu
  • Marina: Apatin
  • Veličina: 5.5m
Odg: VARALIČAR.COM druženje u Apatinu by mossi
« Odgovor #6 poslato: 05, 03, 2011, 21:43:13 posle podne »
Ali odaću vam ipak jednu malu tajnu oko mehura.
Kad imate mehur to vam je kao tajmer... kad on pukne kuvate još 20 minuta!

 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jel ovo može da prodje, a?

 :drinks:

Van mreže Zoran

  • Kapitalac Dunavski
  • *******
  • Poruke: 1687
  • Pol: Muškarac
  • BEOGRAD
    • Jedrilica
  • Brod tip: sam napravio
  • Marina: Ada Ciganlija
  • Veličina: 6m
Odg: VARALIČAR.COM druženje u Apatinu by mossi
« Odgovor #7 poslato: 05, 03, 2011, 21:50:23 posle podne »

           Mozda si u pravu za paprikas,ali mi kuvamo corbu. :)
Vazno je ploviti,ploviti i ploviti.

Van mreže mossi

  • Drekavac sa Srednjih voda
  • ********
  • Poruke: 3179
  • Pol: Muškarac
  • Somborac
    • VARALICA II - AP323A
    • APATIN-Kampovanje-Pecanje-Plovidba
  • Brod tip: Pecaroški alu
  • Marina: Apatin
  • Veličina: 5.5m
Odg: VARALIČAR.COM druženje u Apatinu by mossi
« Odgovor #8 poslato: 05, 03, 2011, 22:14:52 posle podne »
 :good:

Svakom svoje, niti mi pravimo najbolje ćavape, niti imamo najbolje jaganjce...

Van mreže Kapetan

  • Administrator
  • Drekavac sa Srednjih voda
  • *****
  • Poruke: 16690
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
  • Brod tip: Aloa 23
  • Marina: Nautilus marina
  • Veličina: 7 m
Odg: VARALIČAR.COM druženje u Apatinu by mossi
« Odgovor #9 poslato: 05, 03, 2011, 23:04:34 posle podne »
 :good:

Van mreže Sinke

  • Mali od Roštilja
  • ***
  • Poruke: 66
Odg: VARALIČAR.COM druženje u Apatinu by mossi
« Odgovor #10 poslato: 06, 03, 2011, 00:18:34 pre podne »
 Sta je sa ekipom varalicara sa www.mojaladja.com? Jel neko dolazi ?Koliko mi se cini nije bilo nekog posta vezano za dolazak na susret tj. druzenje?

Van mreže mossi

  • Drekavac sa Srednjih voda
  • ********
  • Poruke: 3179
  • Pol: Muškarac
  • Somborac
    • VARALICA II - AP323A
    • APATIN-Kampovanje-Pecanje-Plovidba
  • Brod tip: Pecaroški alu
  • Marina: Apatin
  • Veličina: 5.5m
Odg: VARALIČAR.COM druženje u Apatinu by mossi
« Odgovor #11 poslato: 06, 03, 2011, 08:50:29 pre podne »
Na matičnom sajtu još pre dva meseca su objavljene sve informacije..  :)
A prijave za konačan termin su krenule od 20. februara.
Znači znao je ko je hteo da zna.

 :)

Van mreže mossi

  • Drekavac sa Srednjih voda
  • ********
  • Poruke: 3179
  • Pol: Muškarac
  • Somborac
    • VARALICA II - AP323A
    • APATIN-Kampovanje-Pecanje-Plovidba
  • Brod tip: Pecaroški alu
  • Marina: Apatin
  • Veličina: 5.5m
Odg: VARALIČAR.COM druženje u Apatinu by mossi
« Odgovor #12 poslato: 06, 03, 2011, 23:20:58 posle podne »










Da bi se na kraju završilo i sa:



A sve vas pozdravlja i vrhunski kuvar Tiberius!




Van mreže maverick

  • Kapitalac Dunavski
  • *******
  • Poruke: 1271
  • www.mojaladja.com
Odg: VARALIČAR.COM druženje u Apatinu by mossi
« Odgovor #13 poslato: 06, 03, 2011, 23:27:38 posle podne »
fino fino  :good:

Van mreže soha

  • Brodski mali
  • *
  • Poruke: 3
  • Pol: Muškarac
  • www.mojaladja.com
Odg: VARALIČAR.COM druženje u Apatinu by mossi
« Odgovor #14 poslato: 07, 03, 2011, 01:38:41 pre podne »
Tiberiusa-kuvara znam i družim se sa njim skoro 15 godina.
Najbolji je kuvar ribljeg paprikaša, a ovde kuvamo svi.
Njegovi paprikaši su od ocene 8 do 10+
Čovek sam svake godine potroši 6-7kila mlevene paprike!

Riba je danas očišćena, isečena, rasporedjena i doliveno je vrlo malo vode i još manje kuvanog paradajza. VRLO MALO!
Veliki kotlić za 20 osoba sporo provri, pa se riba dinsta dok ne baci ključ.
Zato se stavlja vrlo malo k.paradajza da se riba ne raskuva za 40-tak minuta paklenog kuvanja!

Osim toga zar ti nisi informisan, najbolji se paprikaš kuva od Baje (HU) pa do Bogojeva (SR). 100km toka Dunava!  :taunt:

Priče o svetskim prvacima ostavite na stranu.
Ovde se na paprikašu odrasta, živi i umire!  :taunt:

 :drinks:
životna želja mi je da probam taj vaš čuveni paprikaš