Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Registracija plovila

(1/20) > >>

Dragan V:
ko nije registrovo svoje plovilo može kod nas Udruženje "SREM" na naj lakšimogući način.
1) bez ikakvog tehničkog pregleda, potrebni su duž.vis.šir.plovila, al je najbolje doći do banovaca za tačnije informacije da nepišem sve,imože biti sve urađeno bez matretirana i brukanja jel nije sve u brukanju ima rešenja.Upitajte roberta majstora za moje udruženj i kako je on registrovo svoj čamac.
a zna i ribar Batos Sobodan.
 
  Pozdrav "SREM"

ПЕЦОВ:
imam camac kabinas 6m.kupio od ortaka,on ga kupio od ortakovog caleta,posto je s njim napravio ugovor.dal mi je dovoljan kupoprod ugovor sa sadasnjim vlasnikom koji nije unet u plov dozvolu koju takodje posedujem.znaci imam camac vodi se jos na 1 lice i 2 overena ugovora.iz dozvole nije ispisan tomos(kog je prvi vlasnik zadrzao) a ja bih da camac registrujem s johnsonom 6 kc za koji posedujem carinsku deklaraciju.hm jako prosto zar ne?  :drinks:

Kapetan:
i kod mene slican slucaj ... plovidbena se vodi na vlasnika koji je prodao sledecem a taj sledeci meni ... svi ugovori overeni ...

koja je procedura?

Dragan V:
moraprvi vlasnik da odjavi sa sebe ,i ispiša motor tamo gde je registrovo pada možeš ti onda sa nim napravit ugovor.

Kapetan:

--- Citat: Dragan V  04, 03, 2011, 01:12:11 pre podne ---moraprvi vlasnik da odjavi sa sebe ,i ispiša motor tamo gde je registrovo pada možeš ti onda sa nim napravit ugovor.

--- Kraj citata ---

vidi kupio sam i jediliricu i motor , kao sto je u plovidbenoj? zasto bi ispisivao vlasnik sada motor ?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju