Aman,topla voda na brodu,za malo kraca i duza, naravno , krstarenja,treba nama muskima,a kamoli zenskima,onda padnu i palacinke i usput jos svasta,nesto.Elem,ja privodim kraju novo kupatilo sa
-om,120puta85cmm,iznutra plastika,kompletno,sa odgovarajucim lufterima sanitarijom,milina jedna,.Bojler ne treba veci od 40-50l,lako se spakuje,a uzima vodu iz jednog,ili drugog rezervoara,lako povezati.Slede fotke po fazama,zajedno sa cenama i gde nabaviti,sve je uBgdu.Kad moze kod mene na koritu od 10m,jos bolje se moze izvesti na duzim,pa kad nevoljnik mora u
,kad udje prvo zaboravi sta je teo,dok ne pogleda detaljno i odusevi se,jer tako nesto je vidjao na mnogo skupljim fabrickim ladjama.Ja vec duze vreme trazim i biram materijale,dizajn je moj,i jedva cekam da to podelim sa vama do najsitnijih detalja.Ajde sad vi na tu temu,ovo sa plinskim bojlerom nije bilo razradjivano,akod mene je maltene u zavrsnoj fazi.Komfor nam treba.Kad je vec brod rupa bez dna,ajde da bar ta rupa[
] bude waaaaoooo,javljajte se,isaljite vasa postojeca resenja,ili zamisljena :drinks: :drinks: