E, ovako treba... > Plovila

IDEJA za STVLADU

(1/2) > >>

Kapetan:
Mislim da bi ovaj camac bio jako pristupacan nasim uslovima a ide ko mecava, bice jos slika ovih dana

odissej:
Kep,trebali bi prvo da odredimo cenu koja bi bila pristupacna nasim uslovima,sto je dosta rastegljiv pojam.Ovaj camac ima manji odnos duzina/sirina od uobicajenih 3:1 pa mu pozadi treba dobra konjica da bi isao kao mecava.I na kraju,jos jedan primer nasih beskonacnih improvizacija.Vlasnik je uspeo da upakuje u jedno zatezace tende i bokobrane !? :suicide:

Kapetan:

--- Citat: odissej  06, 04, 2009, 20:18:59 posle podne ---Kep,trebali bi prvo da odredimo cenu koja bi bila pristupacna nasim uslovima,sto je dosta rastegljiv pojam.Ovaj camac ima manji odnos duzina/sirina od uobicajenih 3:1 pa mu pozadi treba dobra konjica da bi isao kao mecava.I na kraju,jos jedan primer nasih beskonacnih improvizacija.Vlasnik je uspeo da upakuje u jedno zatezace tende i bokobrane !? :suicide:

--- Kraj citata ---

cica ciji je camac je sou :) kada isplovljava te flase ostavi na pontonu pa ih posle ponovo uredno vrati... mislim da nije odnos 3:1 ali jako brzo izglisira i onda valjda taj odnos nema uticaja ili gresim ?

sto se cene tice ja mislim da 50 evra mesecno na kredit nije mnogo ako se rastegne na 2-3 godine tu bi mu valjhda bila i cena...

mossi:
3x12x50e=1800 na 3 godine bez kamate, teško. + kamata ... možda, ali i dalje mislim da se to ne može napraviti za 1800e.
Ja sam samo materijal platio preko 1000e.
Doduše posle par dana se pojavio lik u Apatinu i kaže da može da uveze na shverc varijantu Almg3 za ispod 3e po kg!
Takav čamac ako se napravi kako treba težak je oko 200kg. Ameriški fabrički čamci 4,5-5,5m teški su 300-400kg! A toliko i koštaju.
Ko ima para za novo! Samo uvoz from USA!

Ali da je korito lepo, jeste!  :good: I širok!
Ja više nikad ispod 1.5m u tabanu.. A možda i šire! Ali to zavisi od "vremena".

Kapetan:
vlada se jos nije izjasnio :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju