Da li mi se so cini ili ova aplikacija nema km znake,bove,vodo gradjevine i sve ostalo sto je bitno?
aplikacija je MORSKA sa svim potrebnim informacijama (dubine, svetonici, ulazi u luke, privezi ...) ... sto se dunava tice prikaze ti TACNO GDE SI ... da li ima KM i slicne oznake nemam pojma nisu mi nikada trebali, mislim da ima posto jeppenssen ima sve a njihove su mape, vidi u setinzima ... kartu citaj seljaka pitaj :)
Zakljucak je da si stvarno neobicno zanimljiv!

Govorili smo o programima koji znace/ pomazu u navigaciji na reci.
Na moru su ti potrebne dubine i svetionici, a na reci nemas potrebu za km znacima i plovecim/obalnim oznakama?!
Gornjim postom tvrdis da su karte odlicne, u poslednjem kazes da "nemas pojma ima li km znakova" i da ti nikada nisu ni trebali?!
U nastavku iste recenice (nakon onog "nemam pojma") ipak "mislis da ima..."?!
Ovakve karte su korisne samo onome ko prepoznaje obrise obale, tj konfiguraciju terena sa radarske slike, ali necu o tome.
Dakle, aplikacija sa linka nema nikakvih oznaka sve do dela gde pocinje "morski" Dunav.
Isto tako, nije ucrtan ceo jedan most! Nije za poredjenje sa OpenCpn ili WaterWays mapama.
Ko ima vremena i volje neka svuce sa neta Orux mape, mogu biti zanimljive na dobrom telefonu.