Pozdrav,
Ja sam nov u svetu nautike, pre mesec i po, uzeli smo nas prvi brodic. Posle pola meseca vozanja, iako brodic ima navigaciju odlucio sam da napravim aplikaciju za iPhone koja bi upotpunila praznine koje nemam na navigaciji i fishfinder-u. Cilj je bio sto jednostavnije i preglednije, sve funkcije na jednom ekranu.
Aplikacije je u poceku zamisljena da pokazuje brzinu broda, pravac vetra u odnosu na camac i trenutne meteo uslove. Nova verzija, na ideje kolega, je ukljucila i drugo: alarm za sidrenje, prikaz i iscrtavanje predjejnog put na mapi, tajmer. i drugo.
Ne znam koliko kod nas ima nauticara zaljubljenika u gadget-e, iskreno ja sam i uzeo brod da se malo odvojim od svega toga, ali ako ima postavljam nekoliko besplatnih kodova pa ako se nekome svidi nek slobodno isproba.
Trenutno je prva verzija na app store, posto svaka verzija mora da bude odobrena od strane Apple-a, updejti kasne nekoliko dana pa i ova sa alarmom za sidrenje i mapom ceka na odobrenje.
http://www.tagtaxa.com/apps/boathud/Ovo su kratki prikazi kako radi alarm za sidrenje i prikaz na mapi:
Sve ideje su dobrodosle, samo ako iskoristite kod navedite u komentaru, a ako zafali posaljite PM pa cu poslati.
PMLKMXN334W4
3W34P7TKE6NJ
4J37TNTJELKP
6YLKAHRTFJME
ENEKA73JPMRE