Opšta...Tu smo... > POTRAGA ZA UKRADENIM STVARIMA I MOTORIMA

NESTAO ČAMAC PA-777C

(1/9) > >>

Arsa:
Danas su mi sa marine "Radecki" javili da mi je nestao čamac.  :good:

Čamac sam poslednji put video u nedelju, 20.11.20010. god. Tada sam bio na pecanju sa jednim prijateljem.  Neki poznanici sa marine tvrde da je i juče pre podne bio na vezu. Znači da je nestao u poslednjih 24 sata.

Sa ljudima i nekim ribarima tražio sam čamac nekoliko km uzvodno i nizvodno ali bez uspeha.  :nono:

Eto.

Ukoliko neko na vodi uoči mali smederevac dužine 6, širine 1,5 m, spolj teget, iznutra srebrne boje sa patosom od borovih dasaka neka ga doveze u najbližu marinu i pozove mene na tel. 062/260-961.

Registarska oznaka čamca je PA-777C.

Fotografiju sada nisam u mogućnosti da postavim ali slike postoje u temi "Arsina reparacija".

budens72:
Iskreno se nadam da ćete naći čamac.... muka mi je kad čujem ovakve stvari...

Arsa:
Izgleda da me baš hoće.  :diablo:

U nedelju, na Aranđelov dan, ujutru uđem u magacin da uzmem motor. Bio je pokriven rolnama nekog itisona. Pri pokušaju da podignem itison, motor se samo smandrljao pored postolja. Pogledam i vidim da je udaren i sav iskrivljen. Taj ko je nabacao itisone, verovatno, je istreskao i moj motor. Jbga, a taman dadoh Robertu 50 evrića za zamenu impelera.

Pošto je i takav motor radio, drugar i ja odosmo na pecanje i prođosmo kao bosi po trnju. Ništa, to jest samo jedan vrlo jak udarac nečega što je bilo dovoljno jako da ispravi udicu.

Posle pecanja sam morao na dve slave pa nisam vršio istragu ko je i zašto stavljao te itisone preko motora, ali ovo danas me je izulo iz cipela.   :diablo:

Nestanak čamca je prijavljen rečnoj policiji ali ja se više uzdam u to da će možda neko sa sajta videti čamac uzvodno ili nizvodno od Beograda.

Možda ga je košava odnela i negde uz Savu. Ko zna. Ako je tako molim i prijatelje sa ove reke da bace malo pogled na nove čamce koje viđaju na vodi. Možda je neki od njih moj... :drinks:

mossi:
Arso, jel to bio plaćeni vez? Ako jeste..  :diablo:
Nadam se da ćeš naći čamac!  :good:
Puno sreće ti želim.

Zoran:


         Arso,ako ga vidim sigurno ce ti biti vracen.Ne znam sta drugo da ti kazem.
Jel je i motor na njemu?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju