deda: joj ljudi sramote!!pržim uvozne somove!!kukuuuu! - Badnji dan, 2010.
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Gde kupiti kvalitetnije drikere ili nešto slične namene za kopčanje cerade na čamcu?Našao sam na mnogo mesta metalne ali na prošlom čamcu sam imao mnogo problema sa njima pa bih uzeo neshto kvalitetnije, inox ili mesing....
Citat: oblak 18, 10, 2010, 14:53:00 posle podneGde kupiti kvalitetnije drikere ili nešto slične namene za kopčanje cerade na čamcu?Našao sam na mnogo mesta metalne ali na prošlom čamcu sam imao mnogo problema sa njima pa bih uzeo neshto kvalitetnije, inox ili mesing....Probaj kod ovih nekoliko majstora što rade tenede za čamce jer oni principu imaju tu kvalitetniju robu nama zanimljivu. Evo ti mob Goce 064/1161712 mada ih ima nekoliko, provrti malo forum pa ćeš naći i mob drugih. Probaj da kontaktiraš i Hammera on je naš član i radi tende ali nije nešto bio aktivan u skorije vreme.
Citat: broker975fx 18, 10, 2010, 15:07:35 posle podneCitat: oblak 18, 10, 2010, 14:53:00 posle podneGde kupiti kvalitetnije drikere ili nešto slične namene za kopčanje cerade na čamcu?Našao sam na mnogo mesta metalne ali na prošlom čamcu sam imao mnogo problema sa njima pa bih uzeo neshto kvalitetnije, inox ili mesing....Probaj kod ovih nekoliko majstora što rade tenede za čamce jer oni principu imaju tu kvalitetniju robu nama zanimljivu. Evo ti mob Goce 064/1161712 mada ih ima nekoliko, provrti malo forum pa ćeš naći i mob drugih. Probaj da kontaktiraš i Hammera on je naš član i radi tende ali nije nešto bio aktivan u skorije vreme.Tu je Saša ( Hummer ) ali se ne prijavljuje i ne komentariše bez potrebe ( kao i ja u ostalom ). Što se drikera tiče, njih ima, znam jer sam i ja od njega skoro kupio nekoliko Tenax-a
Hvala ljudi na informacijama, kupio sam upavo ovakve u Grosinox-u. Komad 300 din