E, ovako treba... > Materijali za brodogradnju
Srafovi
Barba:
Ako zanemarimo tezinu i ja bih ih ostavio. Ovako laicki gledano, nesto mi ne pije vodu da ce zasrafljeni paneli da se odvajaju, a nezasrafljeni nece.
Kapetan:
ja sam po prirodi lenj pa cu ako ne bude neko misljenje protiv ostaviti srafove... sa druge strane taman smo razbili strukturu drveta srafljenjem a sada treba da ih vadimo i opet ostecujemo strukturu , a mislim da ce drvo malo da implodira kad izvadim sraf ...
captjerry:
--- Citat: Barba 08, 06, 2010, 16:41:54 posle podne ---Ako zanemarimo tezinu i ja bih ih ostavio. Ovako laicki gledano, nesto mi ne pije vodu da ce zasrafljeni paneli da se odvajaju, a nezasrafljeni nece.
--- Kraj citata ---
pa to i meni bode usi...nije logicno, pod uslovom da je sraf nerdjajuci i vremenom ne propada, nema sanse da ce se bolje drzati ploce ukoliko su srafljene pa im povadis te srafove nego ukoliko ih ostavis...nesto tu meni smrdi...:)
Kapetan:
evo ga misljenje za vadjenje koje mi se svidja :good:
dule nabacio si mi dodatni posao , posto cu verovatno posle ovog da udjem u projekat pravog broda a na njemu ne bih ostavio strafove ni pod razno posle ovoga sto je napisao dule, onda cu morati da vadim i sa ovog test camca...
zoki novus:
to da drvo radi oko srafa a neradi oko gita i nema bas mnogo logike
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju