Nautika opšta... > Ljubimci na vodi...

As

(1/10) > >>

Arsa:
E evo mesta gde mogu da kačim slike našeg ljubimca a da nikom ne dosadi. To jest ko hoće gledaće. Ko neće ne mora, važno da nikog ne smaram.

Dakle AS, glavna zvezda u našoj porodici. Dana16.03.2010. godine napuniće 4 godine. Znači uskoro palimo svećice. :smile:

Kod nas je došao sa nepuna 3 meseca. Dobio je kućicu u kojoj sam proveo više vremena od njega. Naime, odmah po Asovom dolasku posvađao sam se sa svim ukućanima zato što sam insistirao da pas ne može u kuću. Ipak ja isterah svoje. Bar sam mislio. 

:nono:

Jedne noći,  par dana po dolasku Asa, udari neko nevreme sa grmljavinom. Ja se sažalim na štene i napravim "grešku svog života". Posle toga, na pamet mu nije palo da uđe u svoju kućicu. Prošle godine poklonih je komšiji da mi ne zauzima prostor u dvorištu. Izborio se nekako za opstanak u kući a svojim ludorijama je jako doprineo poboljšanju opšte atmosfere u porodici.

Poslušan je (u granicama normale), ne penje se na nameštaj, ne prosi hranu kada dođu gosti, nikada nije napravio neku glupost u kući i eto. Veca se NIKADA nije požalila na to što svakog dana više puta briše pod od njegovih dlaka kojih u vreme linjanja ima podosta.

Jedan je od retkih koji me ne nerviraju kada sam na pecanju. Prag strpljenja mu je stvarno visok. Ali kada ga uhvate "lutke", moram da smislim milion načina da izbaci iz sebe vrlo veliku količinu energije.

To bi bilo u stilu, da se predstavimo. Evo malo sličica.  :slow_en:

Arsa:
Aktivno se uključuje u sva kućna slavlja... :party:

Arsa:
Bogami, neki u našoj porodici su stvarno dresirani. :)  Tu ne mislim na psa. :taunt:

Arsa:
As jeste rasni pas sa pedigreom ali nije kupljen zbog izložbi već zato što ja obožavam tu rasu. Odveli smo ga pre dve godine na međunarodnu izložbu pasa u Beogradu gde je ocenjen odličnom ocenom. Istu ocenu dobio je u kinološkom savezu Srbije tako da je meni to dovoljno.

Evo nekoliko slika sa izložbe.

Arsa:
E onda je momak mogao i da prođe kod nekih lepotica pa se i to desilo. Naravno da se snašao kao pravi As. Bezobrazne slike neću da kačim. :smile:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju