Nautika opšta... > Turističke reportaže

Srebrno jezero

<< < (3/5) > >>

SALE NB:
U nedostatku adekvatnog i opremljenog plovila, na dosadašnja putovanja smo išli autom.
Plovidbe su tek pred nama!

Outboard Master:

--- Citat: Dule  19, 02, 2009, 01:00:14 pre podne ---i nisu slikane iz "nautičkog" ugla.
I bre Sale, ne vidi se drekavac  :)

--- Kraj citata ---

ihh bre dule kako ga nevidis ?? evo ga ovde ....  :taunt: :taunt:

SALE NB:
Ovaj opis je dao Roberto, i kako reče, opisao je stanje od pre 15-tak godina. Mi smo spojili dugi vikend za prvomajske praznike 2007-e, i obišli V.Gradište , Golubac, a bazu smo imali na Srebrnom jezeru. Tada se već uveliko radilo, marina je bila na samom začetku, ali videlo se da će tu nešto biti.
Turbo folk se čuo samo iz poneke vikendice ili nečijeg auta, ali to već potpada pod (malo)građanske slobode. Ko šta voli, nek' sluša!
Kod Brke vrhunski roštilj, sam hotel Srebrno jezero je bio oronuo, ali su taman bili privatizovani, tako da verujem da to već danas drugačije izgleda. U nizu iza Brke su se naredali sve sami fini restorani i pansioni, svako veče smo večerali u drugom i nijedan nas nije razočarao!
Kao što skipper reče, bili smo van sezone ( nije nam smetalo, dapače), pa nije bilo ni ljudi ni gužve, a većina kafića na plaži nije ni radilo. Gungule i kafića imamo dovoljno i ovde!
Zato smo neometani uživali u lepotama prirode i u kulinarskim majstorijama bez čekanja na prazan sto! ( kažu kod Brke je to uobičajeno).

Ipak, nadam se da ćemo već ovog leta ploviti do Srebrnog jezera i malkice dalje, u sred sezone, tako da ćemo nadoknaditi deo propuštenog! :)

skipper:
roberto priča staru priču. Saletova priča je nova. To što se priča o izgradnji 3 hotela  sa 5* videćemo kad će biti. Gazda Grand kafe Slobodan Vučićević priča, a kd će biti videćemo. Mada ja i jedno 70 % meštana već sigurno nekih 5-6 godina se ne kupa tamo. Mi se kupamo u divljini na reci Pek i pokušavamo po malo da nađemo zlata.
Što se tiče marine, uslovi su OK, ali kako kažu cene malo svrbe. Evo par fotki od prošlog proleća.

skipper:
 :preved: :drinks: :good:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju