Autor Tema: Zanimljivosti  (Pročitano 2118 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dule

  • Gost
Zanimljivosti
« poslato: 12, 02, 2010, 18:33:42 posle podne »
Kontracepcija
Zabrinuti zbog permanentnog smanjenja ribljeg fonda u rijeci Potomak u SAD, administracija je obezbjedila sredstva za naučno istraživanje. Došlo se do vrlo zanimljivog podatka da gotovo uopšte nema riblje mlađi jer je nešto uticalo na mrijest. Daljom analizom pronađen je uzrok. Prilikom prečišćavanja otpadnih voda koje se potom ispuštaju u ovu rijeku nije mogao da se izdvoji estrogen koji se nalazi u tabletama za kontracepciju i čiji višak se izlučuje mokraćom.


Pojeli vanzemaljca
Nedavo je ribar iz jednog ruskog sela u Rostovskoj regiji, upecao je skvičeće biće nalik na morskog psa..U prvi mah, ribar je pomislio da je uhvatio aliena, i snimio ga mobitelom.Vidjelo se da biće ima glavu, tijelo i dugački rep.Težio je oko sto kg. No, ufolozi i znanstvenici su bili neugodno iznenađeni i razočarani, kad su saznali, da je ribar sa mještanima pojeo vanzemaljca. Rekao je da su mještani toliko bili preplašeni da su mislili da je najpametnije to biće iskoristiti za hranu..Jedan od njih je rekao da je to bio najukusniji obrok kojeg je pojeo..

Vodeći stručnjak za pitanja o anomalijama,Andrej Gorodov, gledajući biće na kratkom snimku,vjeruje da je ipak riječ o anomaliji,i teško pristaje ovo opisati kao vanzemaljsku formu bića, no ne isključuje tu mogućnost, jer postoji  vjerovanje da u Azovskom moru zaista žive sirene,iako ih nitko nije vidio..

Glasnogovornik Rostovskog Zoo-a kontaktirao je sa najpoznatijim ihtiolozima,koji tvrde,da se stalno otkrivaju novi oblici riba, ali ovakvu formu još nikad nisu vidjeli..

 
« Poslednja izmena: 04, 01, 2011, 19:36:36 posle podne mossi »