The world of sailing - Svet jedrenja > Catamaran

Sunsail 384 Catamaran

(1/1)

skipper:
Sunsail 384 CatamaranGrađen u brodogradilištu Robertson and Caine isključivo za Sunsail, novi Sunsail 384 najnovija je generacija katamarana za krstarenja, fokusirajući se na performanse, komfor i ponudu mnoštva spoljašnjeg prostora.

Ovaj potpuno novi dizajn rezultat je bliske saradnje između Sunsaila, brodogradilišta Robertson i Caine,  projektantskog biroa Morrelli & Melvin (projektanti katamarana visokih performansi kao što su PlayStation i svetskog rekordera Cheyenne). Karakterističnog je Euro stila sa jedrima velike površine za savršenu kombinaciju performansi i razonode na vodi.

Sunsail 384 ima veliki kokpit s spoljašnjim dnevnim boravkom i svestrano uređenim sedištima za osam osoba. Funkcionalni tvrdi krov štiti kokpit i kormilarsko mesto, dok je sve za kontrolu glavnog jedra smešteno na slobodnom prostoru za jednostavno manevrisanje čak i uz malobrojnu posadu.

Otvoren  krmeni prostor u stilu motornih brodova olakšava ulaz na plovilo. Ostale karakteristike uključuju prvorazredni sistem za sidrenje sa električnim vitlom, prikladnu ostavu za pomoćni čamac sa električnim vinčem i dvostruke dizel motore od po 30 KS za dobre performanse.

Dizajn gornje brodske kuhinje uključuje prostrani salon i kuhinju okrenutu prema krmi sa servisnim prozorom i pogledom na kokpit. Veliki prednji vertikalni prozori osiguravaju vrhunsku hladovinu i zaštitu od kiše, a dizajnerima su omogućili maksimalizaciju unutarašnjeg prostora salona sa stajaćom visinom od 1,95 m.

Noćni smeštaj uključuje četiri dvostruke kabine i dva kreveta u pramčanom piku, što je odlično za decu ili dodatni spremišni prostor,  dva velika toaletna prostora s pripadnim tuš kabinama.Tehnički podaci / Technical Specifications
LOA    37'5 ft
DPS    11,43 m
Širina / Beam    6,04 m
Gaz / Draught    1,05 m
Visina salona / Saloon headroom    1,95 m
Tank goriva / Fuel capacity    350 l
Broj ležajeva / Berths    9
Kabine / Cabins    4
Površina jedara / Sail area    92 m2
Motor / Motor    2x29 KS (HP)

Профа:
Скиперу ниси написао најважније? Цијена овог задовољства је...

skipper:
Za neke lepote, cene i nisu toliko važne !

Pera GARMIN:
uf, gde me nađeeee

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju