E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...

majstor za honde...

<< < (2/7) > >>

Kapetan:
prijatelju ako to uradis ja i jos10 nas smo ti redovni ...

Outboard Master:
ma necu.. posle da nemaju ovi drugi posla zbog mene  :taunt: :taunt: :taunt:  salim se malo  ... kad dodjem na odmor ponecu alat sasobom pa cu vas obilazim redom ...

colonelo:
Vlado napisao si da si ti nosio tvoje delove za servis ( filter, ulje, svecice itd.) interesuje me gde si ih kupio i da li su originali za Hondu? "Onaj" iz Zemuna mi je stavio neki duzi filter za ulje nego sto treba. Jeste on Hondin ali je duzi nego original. Voleo bi da kupim sve originalno za tu moju osmicu pa onda da idem u Futog.

captjerry:
mislim da slobodno mozete da kazete ROBERT a ne onaj iz Zemuna...kako se ostali ne bi zajbali....i ja imam hondu ali nikad nisam isao kod njega sem za kapu elise...malo je pokusao da me otkaci ali sam ja bio uporniji...:)

Vlada 69:
Ulje je MOTUL polusintetika 10w40,svecice NGK (sve kupljeno u Beetle shopu u Ugrinovackoj ulici) a sto se tice filtera tu je sledeca situacija:Honda Marine iz YBC na N.Beogradu bi trebala da obezbedjuje izmedju ostalog i filtere i ostali potrosni materijal.Nekoliko puta sam morao da zovem i da narucujem filter ali nista.Cuo sam da Robert od Bore pokupuje sve filtere jer se u protivnom ljuti sto ovaj prodaje to u svojoj radnji a to zbog toga da bi taj isti filter koji kosta 10 EUR prodavao nama idiotima za 35 eur.Klasicna srpska posla.Videcu sa jednim prijateljem koji radi u Nemackoj da mi u predstavnistvu Honde u Ofenbahu donese par komada da imam za zamenu u narednih par sezona.Eto tako se to radi u Srbiji.Ziveli do nekih lepsih vremena.Verovatno i Vlada iz Futoga ima filtere za ugradnju ali ne znam dali je "poslovan" po tom pitanju kao Robert.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju