Autor Tema: Catana 65  (Pročitano 3025 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže skipper

  • Talasožder Mali
  • ******
  • Poruke: 879
  • Pol: Muškarac
  • www.mojaladja.com
Catana 65
« poslato: 08, 10, 2009, 16:48:16 posle podne »


Catana 65

Builder / Proizvođač
CATANA (FR)

Price / Cena
2.200.000 EUR

Potpuno nova Catana 65 udružuje odlične performanse i novu arhitekturu, sa posebnom pažnjom na maritimnost i izdržljivost za poduža krstarenja u otvorenim vodama. Njene fluidne linije, karbonski jarbol, Code O glavno jedro, samoleteći flok i relativno smanjeni deplasman upućuju je za brzo, lako i udobno jedrenje uz prisustvo male posade. Nova integralna pramčana spona daju joj veću krutost u odnosu na strukturu i jedrilje. Sa svojim trupom sa oštrom pramčanom sekcijom, podvodnim bulbom i daggerboard perajama, Catana 65 nastavlja povećavati Cataninu reputaciju stabilnosti, sigurnosti i izrade.
Takođe, velika je pažnja posvećena udobnosti putnika. Dobro zaštićen ogromni kokpit omogućuje slobodno kretanje kao i lake i sigurne manevre. Svojim jedinstvenim samonosećim biminijem povećava preglednost i omogućuje postavljanje solarnih ploča i udobnog ležaja za sunčanje.
Postoje mnogobrojne ključne stvari zbog kojih je Catana 65 pravi izbor. Pametno iskorišten prostor nudi izuzetan komfor. Dizajn interijera koji je izradila Linea Concept, nudi izbor dve tople atmosfere: moderan ambijent sa Wengue podnim oblogama, panelima od čistog oraha doteranih umetcima od brušenog aluminijuma i sofom presvučenom Alcantrom, ili klasično profinjen ambijent sa mešanim retkim vrstama drveta i kožom uređenim sedištima. Smeštaj uključuje vrlo komfornu i prozračnu vlasničku kabinu sa puno prostora za odlaganje stvari,  tri gostinjske duple kabine sa ličnim toaletima. Središnja platforma nudi veliki salon sa panoramskim pogledom, sofu i navigacioni sto sa obilnim prostorom za smeštaj instrumenata. Vrhunski opremljena kuhinja U-oblika ima direktni pristup kokpitu i baru.
©/2007.
Foto: Catana



DPS     20,3 m
Dužina trupa / Hull lenght    19,8 m
Dužina vodene linije / Lenght on waterline    19,46 m
Širina / Beam    9,6 m
Gaz / Draught    1,2/2,95 m
Deplasman / Displacement    27000 kg
Visina od vodene linije / Height above waterline    26,7 m
Tank goriva / Fuel capacity    1500 l
Tank vode / Water capacity    800 l
Tank otpadne vode / Grey water tank    210 l
Tank kaljuže / Holding tank    240 l
Broj ležajeva / Berths    8
Kabine / Cabins    4
Motor / Motor    2x130 KS (HP)