Autor Tema: Stigla bela lađa - konačno  (Pročitano 6131 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže MiletaStamat

• Kapitalac Dunavski
  • Pol: Muškarac
  • www.mojaladja.com
  • Brod tip: Cranchi Holiday
  • Marina: Nautički klub Zemun-Stari Šlep- Zemun
  • Veličina: 6 metara
Odg: Stigla bela lađa - konačno
« Odgovor #15 poslato: 20, 11, 2024, 08:23:35 pre podne »
Čestitam na kupovini. Inpozantna jedrilica. Koliko vidim na fotografijama, biće konforna za boravak na njoj. Tako da ti želim što više sati sa razvijenim jedrima.
Bio sam letos na sličnoj jedrilici, doduše malo manjoj. Ali i ta manja je preplovila Antlantik od floride do Kumbora u Crnoj Gori, gde je i sad usirena. Moji prijatelji supružnici Pedja i Ella su prošle godine izgurali tu avanturu preko Atlantika.
Verujem da ćeš i ti uživati ploveći na svojoj lepotici. Srećno i mirno more.

Van mreže tangabravo

• Rečni Drekavac
  • www.mojaladja.com
    • tangacharlie
  • Brod tip: mikrotoner-sailfish
  • Marina: ispod prozora
  • Veličina: 18 stopa
Odg: Stigla bela lađa - konačno
« Odgovor #16 poslato: 29, 12, 2024, 16:31:12 posle podne »
Izvinte na ne javljanju ali sam bio opravdano sprečen. Dakle kolega Bolens , u pravu si dase brod ne kupuje u vodi aliljudi izmislili masku i peraje pa čoka vizitiro trup u moru. Brod jeste lepo koštao pa sam zato morao da prodam 40% akcija broda jednom kolegi da bih izvršio kupovinu. Inače je odlično očuvan i prošle sezone su obnovljena jedra i sređen motor Tikovina na palubi je odlična i pored godišta.Sve u svemu zadovoljan sam . Brod ima konforan pristup moru na krmi i mada sam ja protivnik " suknjice" nemože i sa stisne i da se prdne, pošto sam ja pecaroš a i planiram ribolovačke ture za gig game riboliv. Dobro more