E, ovako treba... > Plovila
Polaris Glider
Alexa:
Mileta, pratim radoznalo ove tvoje avanture ali ne videh ni jedan tehnički podatak (osim dužine), zanima me koliki je gaz čamca ?. Po mojoj proceni, nije manji od 0,7 - 0,8 m a to znači da si na vodi car i po jakoj košavi thumbup Jedini hendikep je što (ako sam u pravu) ne možeš baš na svaki sprud da pristaneš ali, sve je kompromis u životu 6589
MiletaStamat:
Ee Aleksa pozdrav. Gaz je oko 40 cm, ne veći, možda i par cm manji. Širina Polarisa je 2.50 m. Tek sam jedan dan plovio sa njim pa još nisam načisto sa perfomansama, ali mi se čini da će se na vodi ponašati sasvim lepo. Malo mi je nezgodno jer sam navikao na tvrdi krov i rukohvate svuda okolo, ali verujem da ću to rešiti za sledeću sezonu.
Dzonz:
Polaris je odličan brod, pogotovo ovaj u varijanti izrade od aluminijuma. Išao sam pre dva vikenda u Bečej da gledam jednog plastičnog sređenog, pa kao da sam bio i na Miletinom brodu. Odlična i prostrana terasa, i sve u cm iskorišćeno, ali je stvarno boljka meki krov nazad. Meni je na suvom bilo nezgodno da dodjem do pramca, mogu misliti kako je kad se ljulja na vodi. Meni lično je žao brodskog motora ali ako se da zaraditi zamenom (a Mileti se priton i ne žuri na vodi) super. Eto para za prepravke nakon prodaje.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju